Tarolt a sztár hófehér ruhakölteménye

Beyonce menyasszonyi ruhában? Mi történt?

A vasárnapi gálát az előadók elsősorban a néhány napja elhunyt Michael Jackson emlékének szentelték, de más is kapott a rivaldafényből: az egykori Destiny's Child legszebb énekesnője különleges előadással lepte meg rajongóit.

A dögös énekesnő így nézett ki az extravagáns ruhában! képgaléria

2009.06.30 09:50mellesleg

A BET díjátadón Beyonce extravagáns menyasszonyi ruhában lépett a színpadra, hogy előadja az „Ave Maria” és az „Angel” című dalokat. Nem tudjuk, miért választott pont esküvői ruhákat a fellépéshez, de nem is firtatjuk a kérdést.

A lényeg, hogy Beyonce nem hazudtolta meg önmagát a színpadon: kivételesen szép hangja mellé különlegesen feltűnő öltözéket választott.

Bár az énekesnő szomorú Jackson halála miatt, mégis lehet oka a boldogságra, hisz a Forbes magazin közzé tett idén is a híres listát arról, mely zenészek keresték a legtöbbet az elmúlt egy évben.

A Forbes magazin listáján azok a zenészek állnak, akik 2008. június és 2009. június között a legtöbb bevételt termelték a megbízható iparági források szerint.

Nagy meglepetésre a korábban azért főként férfiak dominálta listán három énekesnő áll az élen.

Fotó: JustJared

Az első persze nem más, mint Madonna, aki a mondott időszakban bruttó 110 millió dollárt keresett roppant sikeres turnéjával; a kritikusok által jobbára utált, de jól fogyó lemezével; na meg ügyes reklámszerződéseivel.

Aki figyeli az ilyen listákat, tudhatja, hogy Celine Dion mindig ott szokott lenni az élbolyban: most sikerült elérnie a második helyet, 100 millió bevétellel.

Hároméves Las Vegas-i tündöklése után ismét turnézott; ráadásul kiadta az első, széles körben terjesztett válogatását, és bővítette illatkollekcióját is egy hatodik parfümmel.

A harmadik helyre 87 millióval került fel Beyoncé: dupla lemez, több film, nagyszabású fellépések turné, reklámszerződések, ruhakollekció.

Tényleg nagy a feneke Beyonce-nak?

Itt megnézheti a dalt videón!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.