Agyonverte áldozatát

23 éves nő a nagybajomi gyilkos

Egy 23 éves nő gyilkolta meg a gyanú szerint azt a fiatal nőt, akit szerdán találtak holtan otthonában, a Somogy megyei Nagybajomban. A gyilkos agyonverte áldozatát.

2013.11.15 14:56Havariapress

Szerdán találták holtan otthonában a 24 éves nőt. A nyomok arra utaltak, hogy az áldozatot meggyilkolták. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés miatt indított nyomozást. A nyomozók látókörébe került egy másik fiatal nő, a 23 éves gyanúsítottat elfogták.

A gyanú szerint a nő otthonában támadt rá áldozatára, akit agyonvert. A rendőrök őrizetbe vették az emberöléssel meggyanúsított nőt, s kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.