Megsebesítette

Egy másik nőt is megszurkált a salgótarjáni gyilkos

Két nőt szurkált meg a szerdán délután, Salgótarján határában elfogott férfi. Egyik áldozatát megölte, a másikat megsebesítette.

2013.11.14 10:07Havariapress

Szerdán reggel találtak holtan egy 46 éves asszonyt egy salgótarjáni lakásban. A gyilkost rövid idő alatt azonosították, majd a város külterületi részén elfogták a rendőrök. Kiderült, hogy a 62 éves férfi két nőt támadott meg a lakásban. A konyhában veszekedett a két nővel a férfi, majd felkapott egy kést. Összeszurkálta a 46 éves nőt, aki sérüléseibe belehalt.

A másik, 47 éves nőt is megsebesítette, majd elmenekült. A menekülése közben elfogott férfit több emberen elkövetett emberölés kísérletével gyanúsítják. Őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.