Szeptemberben tűnt el az áldozat

3 nap alatt elfogták egy gyilkosság gyanúsítottjait Bács megyében

A holttest megtalálása után három nappal elfogtak a rendőrök két embert, akit egy szeptemberben eltűnt férfi meggyilkolásával gyanúsítanak.

2013.11.15 13:50MTI

Kovács Gábor alezredes, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának vezetője elmondta: egy 39 éves kalocsai férfi szeptemberben tűnt el, holttestét vasárnap találták meg a Foktő-Kisfoktőnél lévő Nagy-éri-csatornában. A boncolás megállapította, hogy a férfi gyilkosság áldozata lett.

A nyomozás adatai szerint a gyilkosságot a férfi korábbi barátnője és annak új barátja követte el. A 43 éves kalocsai nő és 36 éves, szintén kalocsai férfi elismerte a gyilkosság elkövetését, előzetes letartóztatásban vannak - tette még hozzá.

Bogdány Gyula alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezető-helyettese beszámolt arról, hogy a sértett ellen a nő zaklatás miatt feljelentést tett nyáron a Kalocsai Rendőrkapitányságon, ezért kihallgatták őket.

Az osztályvezető-helyettes elmondta: a sértett szeptember 1-jén felkereste volt barátnőjét, akinél ott volt a nő jelenlegi barátja is. A lakóház műhelyében szóváltás után a nő és barátja vascsővel, több ütéssel megölte a 39 éves férfit.

A nő 67 éves édesapjának gépkocsijával elvitték a holttestet, és az 51-es főút közelében lévő Nagy-éri-csatornába rejtették. A rendőrség a nőt és barátját emberölés gyanúja miatt, a nő édesapját pedig bűnpártolás gyanúja miatt hallgatta ki gyanúsítottként, és őrizetbe vették őket.

A bíróság elrendelte a három gyanúsított előzetes letartóztatását, ez ellen mindhárman fellebbeztek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.