Segít eldönteni, Ő-e az igazi!

Házasság előtt nem árt a grafológiai elemzés?

Kétféle ember létezik, az egyik már megtalálta a párját, a másik pedig keresi, és várja az igazit.A párkapcsolati grafológia elemzés segít eldönteni, hogy valóban a kiszemelt lehet e az igazi.

2012.03.23 13:00ma.hu

Életünk során több kapcsolatunk alakulhat ki, mire megtaláljuk azt a férfit/nőt, akivel az életünket szeretnénk leélni.

A párkapcsolati grafológiai elemzés segít eldönteni, hogy valóban a kiszemelt lehet e az igazi, és segítségünkre lehet, hogy a problémákat könnyen kezelhessük, és egy boldog, tartós és hosszú kapcsolat maradjon meg közöttünk.

Életünk legdöntőbb választásában nyújt segítséget a grafológiai tanácsadás, amely a kézírások alapján feltárja két ember harmonikus együttműködésének lehetőségeit, illetve az illeszkedés problémáit.

Rámutat azokra a személyiségvonásokra, amelyek segítik a kapcsolat fejlődését, gazdagodását és azokra a hiányokra, amelyek konfliktusokhoz, a kapcsolat leépüléséhez vezethetnek, ha nem tudatosulnak.

Az információk alapján lehetőség nyílik a kapcsolat tudatosabb irányítására, önismeret mélyítésére, az önfejlesztésre. A végleges döntés, házasság előtt segíthet abban, hogy az összeillőség mértékét felmérhesse a két fél, s ne csalódások sorozata árán jusson tisztánlátásra, jelez.

Házasság vagy tartós kapcsolat esetén felmerülő problémák tisztázásához, a partnerek eltérő személyiségében rejlő "másság" belátásához, a további együttélést megalapozó információkhoz segíti hozzá az írás tulajdonosát, így könnyebben orvosolhatóak az évek óta húzódó viták.

Ha szeretné, hogy egy grafológus segítsen Önnek a párkapcsolati problémáit megoldani, vagy a nagy döntés, esküvő előtt még egy megerősítésre vágyik, ne habozzon igénybe venni a grafológus segítségét.

A személyiség átfogó jellemrajz, segítséget adhat a mélyebb önismerethez, a személyes életfeladatok tisztázásához, életvezetési stratégia kialakításához, stressz- és konfliktuskezelési repertoár bővítéséhez.

Képet nyújt a személyiség általános jellemzőiről, az intelligenciavizsgálatról, teljesítményvizsgálatról, tehetség-feltárásról, személyes életfeladatról, a személyiségfejlesztés irányairól, önbizalomról, kapcsolatteremtési jellemzőkről.

Feltárja a motivációkat, a küzdőképességet, a sikerességet gátló tudattalan mechanizmusokat, a változó élethelyzetekhez való rugalmas alkalmazkodás képességét, a baleset megelőzését szolgáló információkat a veszélyeztetett fizikai és lelki állapotról.

A két fél elemzése után egy összehasonlító elemzés készül, ami egyfajta használati utasítást is ad a másikhoz!

Ha érdekli a grafológiai elemzés, segítséget az alábbi számon is kaphat: 1 708 44 33, 30 60 50 296.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.