Mit árul el a nő a randin?

6 jel, hogy van esélye ma este az orgazmusnak

Vegyük a jelzéseket a randin. A nő jelzései, hangulata a vacsora alatt elárulja, ha többre is számíthatunk egy kellemes beszélgetésnél.

2012.03.14 18:55ma.hu

Az emberek közti kommunikációnak igen hatékony eszközei az egymás felé küldött jelek - sajnos azonban ezeket nem mindenki veszi észre. A férfiakra különösen jellemző, hogy nem mer hinni azoknak, vagy nem is látja meg őket.

Valószínűleg sokszor hallhattuk már, hogy érdemes egy nővel való találkozáskor figyelni, milyen jelzéseket küld. Honnan tudnánk egyébként, hogy a romantikus vacsoránál többre is számíthatunk? Egy hölgy még evés közben is ad jelzéseket...

Lássuk, mik ezek.

- Osztatlan figyelem: a nő úgy helyezkedik az asztalnál, hogy minél jobban figyelhessen a férfira. A hölgyek egyébként képzettebbek a testbeszéd értelmezését illetően. Tehát észreveszik, ha a férfi érdeklődő. Amennyiben a nő sokkal inkább a környezetet vizsgálja, minthogy a férfi szemébe nézne, gondolkodjunk el azon: vajon könnyen zavarba hozható-e, vagy egyáltalán nem érdekli a beszélgetőpartnere?

- Segítségnyújtás: ha kiöntjük az italunkat, hangosan megkoccantjuk a villával a tányért, vagy elejtünk valamit, figyeljük a nő reakcióját. Ha elfordul, zavarban van, úgy tűnik, szégyelli magát, akkor valószínű, hogy visszafogottsága arról árulkodik: nem érdeklődik a férfi iránt. Ám ha gyorsan a segítségére siet, és még jólesően a kezéhez is ér, akkor ott működik a kémia...

- Etetés: nemcsak a filmekben jó ötlet felkínálni egy falatot a hölgynek evés közben. Ha szívesen megkóstolja a villán nyújtott ételt, és még a férfi szemébe is néz, itt az ideje finoman megkezdeni az ostromot.

- Dícséret: ha a nő gyakran dicséri a férfit a találkozó során, az jó jel. A hölgyek egyébként jobban szeretik, ha első alkalommal a ruhájukat vagy az ékszerüket dicsérik, és nem rohanják le őket bókokkal. De mindenképp örülhet a férfi, ha a nő viszonozza a bókokat. Ha nem teszi, sőt, a bókot csak egy alig hallható köszönömmel nyugtázza, jobb, ha visszavonulunk...

- Visszafordítja a beszélgetést a férfira: ha el is kalandozik valahová a beszélgetés, a nő sokszor kanyarodik vissza arra, hogy mi is van a férfival, mit csinál, mit szeret, stb. Ez nagyon jó jel. A hölgyek a randit - ha érdekli őket a pasi - "tényfeltárásra" használják, szeretnék a legtöbb érdekességet megtudni róla, amit lehet.

- Figyeljük meg, hogyan eszi a desszertet a nő. Érdektelen nyugalommal lát neki, vagy igazán élvezi azt, netán még hangot is ad ennek? Mintha csak orgazmus áradna szét a testében a finomság megízlelésével. Utóbbi esetben olyan típus, aki az életet érzékien éli. Tartsunk vele!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.