Szomorú, de el kell fogadni...

6 jel, hogy a srác csak a barátod akar lenni!

Nos, ne kerteljünk, elkeserítő, amikor az ember lánya rádöbben, hogy egy férfi nem akar tőle kapcsolatot. De jobb tisztán látni, mint hiába reménykedni. Íme a jelek, hogy a fiú csak barátságot szeretne tőlünk.

2012.03.19 18:55ma.hu

Fontos különbséget tenni azok a férfiak között, akik járni szeretnének velünk és azok között, akik nem. Mert bizony ilyenek is vannak.

Előfordul, hogy egy férfinek szimpatikus egy nő, de érzi, hogy mint partnert, nem tudná maga mellett elképzelni. Elküldeni nem akarja, mert emberként kedveli. Lássuk annak a jeleit, hogy a férfi csak barátságot szeretne!

- Meghívja a többi barátját is, amikor együtt vagyunk

A nő romantikus randira készül, de a férfi a barátait is meghívja a programra. Ez egy égbekiáltó jel, még ha a többit el se olvassuk. Ha ugyanis a pasi több időt szeretne velünk tölteni kettesben, ilyet bizonyára nem tesz. Ha csak nem annyira gyáva, hogy a baráti kör nélkül nem mer beszélgetni...

- A legtöbb közös programot a nő kezdeményezi

Egy romantikus gesztus vagy egy telefonhívás a nő részéről nem a legjobb módszer, hogy megtudja, többet akar egy férfi, vagy sem. Várjuk ki, hogy ő akarjon beszélni velünk, ahelyett, hogy az érzelmeink éreztetésével nyomás alá helyezzük.

- A pasi üzenetei nem rejtenek semmit

Nincsenek extra szavak, rejtett dolgok, sejtelmes részletek az üzeneteiben? Ilyen esetben a kiszemelt férfi kerüli annak látszatát, hogy kapcsolatot akar. Ha így van, próbáljuk meg elfogadni ezt és nem magyarázatot kérni...

- A férfi beszél a volt barátnőiről

Ez is egy egyértelmű jele annak, hogy valószínűleg nem szeretne kapcsolatot. Nincs értelme exekről beszélgetni, ha valaki rá szeretne startolni egy új nőre (és férfira), ez a téma visszataszító tud lenni. Ne haragudjunk meg a pasira - mivel minden bizonnyal nem is ígért semmit és nem voltak arra utaló jelek, hogy kapcsolatot szeretne tőlünk.

- Utolsó percben ír sms-t

Ezt a jelet is érdemes figyelembe venni. Ha egy pasi utolsó percben invitál valahova, akár csak egy hamburgert bekapni a városban, az valószínűleg arra utal, hogy besokallt az otthonlétből és társaságra vágyik, egy barátéra. Nem tervezett előre, csak eszébe jutottunk...

- Nem igyekszik megérinteni a nőt

A férfi, aki hajt egy nőre, sokszor igyekszik olyan helyzetet teremteni, hogy megérinthesse őt. Szeretné nyilvánvalóvá tenni szándékait. Ám ha ennek semmi jele, a pasi kerüli az efféle gesztusokat, esélyes, hogy a hölgyet csak barátnak tartja.

Annyi bizonyos, nehéz helyzet ez. Két lehetőségünk van: elfogadjuk, hogy csak barátok maradunk, és így is kezeljük a helyzetet, vagy kerüljük a pasi társaságát...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.