Fidesz

Reszkess, "mutyiország"! Jönnek az online pénztárgépek

Török Zsolt, az MSZP szóvivője korábban azt mondta, azért csúszhat két hónapot a pénztárgépek online összekötése, mert a Fidesznek nem sikerült megegyeznie a "maffiacsaládokkal" arról, "melyikük nyúlja le" az üzletet.

2013.06.12 14:20MTI
Fotó: MTI

A Fidesz közleménye szerint a pénztárgépek bekötése az adóhivatalhoz annak a "mutyiországnak vet véget, amely fölött a Gyurcsány-Bajnai-kormány nemcsak szemet hunyt, hanem maga volt a korrupció". A párt az MSZP szóvivőjének szavaira reagált szerdán.

Török Zsolt, az MSZP szóvivője korábban azt mondta, azért csúszhat két hónapot a pénztárgépek online összekötése, mert a Fidesznek nem sikerült megegyeznie a "maffiacsaládokkal" arról, "melyikük nyúlja le" az üzletet.

A Fidesz MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, hogy a maffiacsaládokkal a szocialistáknál szokás megegyezni, "a baloldal az, amelynek pénztárgépe egyenesen az alvilághoz volt kötve, és a titkosszolgálati jegyzőkönyvekből azt is tudjuk, hogy az alvilág rendszeresen hordta a hálapénzt a szocialista politikusokhoz".

A közleményben úgy fogalmaztak, hogy "a baloldalon tomboló korrupciót" saját maguk is elismerik: Bajnai Gordon szerint is meglehetősen "korrupt hely volt Magyarország a 2010 előtti időszakban", Gyurcsány Ferenc pedig bevallotta, azért hagyta ott az MSZP-t, "mert ott loptak".

A kommüniké úgy folytatódik: Mesterházy Attila elismerte, hogy neki is hatalmas gondot jelentenek szocialista párttársainak korrupciós ügyei.

A nagyobbik kormánypárt közölte azt is, hogy a Fidesz támogatja a bekötések határidejének kitolását szeptember 1-jéig, mert így a kisvállalkozások biztonságosan és szankció nélkül képesek végrehajtani a pénztárgépek online rendszerbe való bekapcsolását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.