Egyetlen lakásban 25 cég...

MSZP: Zsigó tisztázza, hogy van-e köze a "trafikmutyihoz"!

Török Zsolt MSZP-szóvivő pénteken felszólította a bajai polgármestert, tisztázza, van-e bármi köze a "trafikmutyihoz".

2013.05.31 14:24MTI
Fotó: MTI

A szocialista politikus arra hivatkozott, hogy Baján egyetlen egy lakásba 25 céget jegyeztek be, amelyek 91 trafikot fognak irányítani. 

Török Zsolt hozzátette: bizonyítékok támasztják alá, hogy az országban több helyen politikai döntéseket hoztak a dohányboltpályázatok elbírálásakor. 

Ezért arra szólította fel Zsigó Róbertet, válaszoljon, van-e köze az említett cégekhez, illetve hogy milyen haszna van akár neki, akár a Fidesznek ebből. Török Zsolt arról is beszélt, hogy Meggyes Tamás, Esztergom korábbi fideszes polgármestere egy májusi testületi ülésen azt mondta, már 2008-ban mindenki tudta, hogy az önkormányzatok adósságát konszolidálni fogják.
 
"Ezzel normális ember tervezett, és annyi hitelt vett fel, amennyiről tudta, hogy csak a felét kell visszafizetni" - idézte Meggyes Tamást. Az MSZP-s politikus szerint ebből és abból, hogy a leginkább eladósodott városok - Hódmezővásárhely, Debrecen és Kaposvár - fideszes vezetésűek, az következhet: a fideszes polgármesterek szándékosan adósították el településüket. 

Erre hivatkozva felszólította Lázár János korábbi hódmezővásárhelyi polgármestert és a Debrcecent vezető Kósa Lajost, cáfolják Meggyes Tamás szavait, vagy ismerjék el, hogy egy háttérmegállapodás alapján úgy döntöttek, szándékosan károsítják meg városukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.