Trafik-gate

Fidesz: maffiabaloldal idegen aktivistái - képekkel

"A szekszárdiak megdöbbenve tapasztalták, hogy a maffiabaloldal más megyékből ide szállított idegen aktivistákkal, gyűlöletkeltő és uszító rendezvényt tartott városunkban".

2013.05.24 21:03MTI
Fotó: MTI

Idegen aktivistáknak a városba szállításával vádolta meg a szekszárdi Fidesz elnöke az MSZP-t pénteken, a szocialisták demonstrációja után. "A szekszárdiak megdöbbenve tapasztalták, hogy a maffiabaloldal más megyékből ide szállított idegen aktivistákkal, gyűlöletkeltő és uszító rendezvényt tartott városunkban" - írta közleményében Horváth Kálmán.

Az MSZP a trafikpályázatok miatt tartott demonstrációt a tolnai megyeszékhelyen. A közlemény szerint csak néhány tucatnyi helyi szocialista vett részt a demonstráción, míg a szekszárdiak "távolmaradásukkal is jelezték, nem kérnek a maffiabaloldal gyűlölködéséből, akik tönkretették az országot".

Fotó: MTI

A szekszárdiak kitartanak a 2010-ben meghozott döntésük mellett, vagyis hogy mélyreható változások történjenek Magyarországon, és folytatódjon Szekszárdon a 2006-ban megkezdett városépítés - áll a közleményben. Harangozó Tamás, az MSZP Tolna megyei elnöke lemondásra szólította fel a trafikügy miatt a fideszes többségű szekszárdi közgyűlést a demonstráción.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.