A támadások miatt

Bár nyert, mégsem nyit trafikot egy miskolci fideszes képviselő családja

Bár képviselőként nem vett részt a helyi nemzeti dohányboltok koncessziós jogáról szóló döntésekben, az őt és környezetét ért támadások miatt Nánási-Kocsis Norbert hozzátartozói mégsem írják alá a győztes trafikpályázat szerződéseit.

2013.05.24 16:00MTI

Ezt a Fidesz miskolci önkormányzati képviselője pénteken közölte az MTI-vel. 

A kormánypárti politikus közleményében hangsúlyozta, hogy képviselőként sem a helyi nemzeti dohányboltok koncessziós jogosultságáról döntő pályázatok előkészítésében, sem a döntési folyamat befolyásolásában nem vállalt részt. 

Az elmúlt időszakban a személyét, hozzátartozóit és politikai közösségét ért támadások miatt azonban úgy döntött, hogy hozzátartozói - tiltakozásként - nem fognak élni az elnyert koncessziós lehetőségekkel, így a vonatkozó szerződéseket sem írják alá - áll a közleményben. 

Nánási-Kocsis Norbert egyetért az újrapályáztatás céljaival, és reményét fejezte ki, hogy döntésével újabb esélyekhez jutnak az eddig is ezzel a fajta kereskedelemmel foglalkozó helyi vállalkozók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.