"Álságos"

Trafik - minden pályázatot érvénytelenítene az MSZP

Az MSZP szerint álságos dolog, hogy egy miskolci fideszes önkormányzati képviselő családja nem írja alá a győztes trafikpályázat szerződéseit. A szocialisták úgy gondolják, hogy az összes pályázatot érvényteleníteni kellene.

2013.05.27 16:28MTI

Erről Gúr Nándor és Varga László beszéltek hétfői fővárosi sajtótájékoztatójukon.

Nánási-Kocsis Norbert pénteken közölte, hogy bár képviselőként nem vett részt a helyi nemzeti dohányboltok koncessziós jogáról szóló döntésekben, az őt és környezetét ért inzultusok miatt hozzátartozói nem írják alá az általuk elnyert nyolc győztes trafikpályázat szerződéseit. 

Gúr Nándor szerint a képviselő kijelentése a "felér egy beismerő vallomással", hiszen bár ő nem vett részt a döntések befolyásolásában, de valakik részt vettek abban. 

A szocialista politikus szerint Nánási-Kocsis Norbert csak ki akar bújni a felelősség alól, holott "egy aljasságot nem lehet úgy feledtetni, hogy visszaállítjuk az eredeti állapotot".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.