Nemzeti dohány

Júliusban 5297 trafik nyit ki

Júliusban 5297 trafik nyit ki - ez derül ki a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. Adataiból.

2013.05.25 09:30MTI

A Népszabadság írása szerint az 5415 nyertes trafikkoncesszióból 5336 esetében aláírták, 79 esetben pedig nem írták alá a szerződést a pályázók a május 22-i határidőig. A szerződők közül 5297 esetben vállalták a leendő trafikosok, hogy július elsejéig kinyitják az üzletüket.

A Népszava szerint 5297 trafik nyit ki július elsején. A nyertesek közül a lap szerint 59 pályázó nem kereste fel szerdáig a Széchényi Programirodákat, hogy aláírja a szerződéseket.

A felszabadult jogokra a nemzeti fejlesztési miniszter új pályázati felhívást fog közzétenni - közölte a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. sajtóosztálya.

A régi trafikosok számára kiírt jelentkezési felhívásra összesen 287 beadvány érkezett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.