Trafik

MSZP: több bizonyíték is van arra, hogy országos a trafikmutyi!

Szerintük Hoppál Péter jobban tenné, ha három év kétharmados kudarca után "legalább az országos felháborodást kiváltó fideszes mutyik kapcsán hallgatna".

2013.06.04 16:29MTI

Az MSZP szóvivője szerint több bizonyíték is van "az országos trafikmutyira", így például a szekszárdi hangfelvétel, tucatnyi e-mail és önleleplező nyilatkozat, sőt az ügyben "a kormány alá gyűrt" ügyészség is nyomozást rendelt el.

Török Zsolt így kommentálta Hoppál Péter Fidesz-szóvivő keddi sajtótájékoztatóját, ahol a kormánypárti politikus arról beszélt, hogy a Fidesz szerint látványosan összeomlott a baloldal trafikügyben folytatott, "agyaglábakra épített hisztériakampánya".

Hoppál Péter jobban tenné, ha három év kétharmados kudarca után "legalább az országos felháborodást kiváltó fideszes mutyik kapcsán hallgatna" - reagált az MTI-hez eljuttatott közleményében az MSZP szóvivője.

Török Zsolt szerint a Fidesznek egyebek mellett arra kellene választ adnia, hogy "miért tették tönkre 40 ezer család megélhetését a trafikmutyival", és kik irányították azt a "maffiahálózatra hasonlító" gépezetet, amely "a titkos pályázati adatokkal visszaélve fideszes rokonoknak és üzlettársaknak osztotta ki a trafikokat".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.