Trafik

Fidesz: a mutyi ott van, ahol az MSZP központja van

A Fidesz szerint a baloldali politikusok, így Mesterházy Attila, Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc maguk is elismerik nyilatkozataikban, hogy a baloldal korrupt.

2013.05.17 19:49MTI

Hoppál Péter, a párt szóvivője az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében Mesterházy Attilának kijelentésére reagálva azt írta: a pártelnök maga ismerte el, "hogy a párttársai korrupciós ügyei hatalmas gondot jelentenek számára".
   
Mesterházy Attila a Die Welt című német konzervatív lapban pénteken megjelent interjúban azt mondta: "soha nem tagadtam, hogy egykori párttársaim" korrupciós ügyei "hatalmas gondot" jelentenek az MSZP számára.
   
A Fidesz szóvivője ezzel kapcsolatban megjegyezte: a baloldali politikusok nyilatkozataiban mostanság csak két közös pont van, elismerik magukról, hogy megszorításokat akarnak és korruptak.
   
A közleményben a szóvivő idézte Bajnai Gordont, az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért vezetőjét "aki szerint +korrupt hely volt Magyarország a 2010 előtti időszakban+" és Gyurcsány Ferencet, a demokratikus Koalíció elnökét aki "azt mondja, hogy azért lépett ki az MSZP-ből, +mert ott loptak+".
   
Hoppál Péter hozzátette: a baloldal korruptságából élt Portik Tamás "alvilági vezér, az MSZP főtrafikosa is". Azt írta, a héten tovább bővült a korrupciógyanús párttársak sora, mert "úgy tűnik, Szekeres Imre szocialista politikus, volt honvédelmi miniszter is bíróságra fog járni különösen nagy értékre elkövetett hűtlen kezelés gyanúja miatt".
   
A szóvivő meglátása szerint ezért "lejárató kampány" helyett Mesterházy Attila a saját háza táján söprögessen, "mert a mutyi ott van, ahol az MSZP központja van".
   
Az MSZP elnöke pénteki szekszárdi sajtótájékoztatóján azt mondta: a "trafikmutyi" azt bizonyítja, hogy a Fidesz intézményesítette a korrupciót Magyarországon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.