Együtt-PM

Orbán kihívóját akarják lejáratni a Hajdú-Bét üggyel?

"A három év kormányzás után elővett ügy mögül kilóg a politikai lóláb: a támadások valódi célja az, hogy Orbán Viktor esélyes kihívóját, az egykori válságkezelő miniszterelnököt lejárassák".

2013.05.15 15:38MTI

Az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért választási szövetség szerint a Hajdú-Bét ügy fideszes újraértelmezése a Bajnai Gordonnal szembeni lejárató kampány újabb fejezete.

A szövetség ezt szerdán, közleményben tudatta, reagálva Zsigó Róbert fideszes szóvivő szavaira, aki azt mondta: pártja újabb kérdésekre vár választ Bajnai Gordontól, miután Karsai József volt szocialista politikus azt nyilatkozta, képtelenség, hogy a korábbi miniszterelnök ne tudott volna arról, mire megy ki a Wallis játéka a Hajdú-Bét ügyében.

Az Együtt-PM szerint "a három év kormányzás után elővett ügy mögül kilóg a politikai lóláb: a támadások valódi célja az, hogy Orbán Viktor esélyes kihívóját, az egykori válságkezelő miniszterelnököt lejárassák".

A szövetség nem a Hajdú-Bét csődjének szomorú következményeit tagadja - tudatták -, hanem azt, hogy azokat Bajnai Gordon okozta volna. Bajnai Gordon a Wallis vezetőjeként közvetlenül nem vett részt a Hajdú-Bét irányításában, üzletpolitikájának alakításában: soha nem volt a Hajdú-Bét vezetője vagy igazgatósági tagja.

Közölték azt is: Bajnai Gordon az ezzel ellentétes rágalmakért jogi úton vesz elégtételt, ahogyan eddig is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.