A meghitt ünneplésben hisz a műsorvezető

Kovács Áron: "számomra a húsvét szellemi kihívás!"

A Húsvét alkalmával Kovács Áron is kölnis üveget ragad. A népszerű rádiós idén kisfiával tesz eleget a jeles ünnep hagyományainak. Bár szódásüveggel soha nem lepte meg a hölgyeket, frappáns versekkel mindig kedveskedik.

2013.03.28 12:16ma.hu

A megszokott mondókák helyett spontán költeményekkel fakasztja mosolyra a női rokonokat Kovács Áron. Már gyermekkorában is szívesen gyűjtögette a tojásokat, sőt zsebpénz és csoki helyett a főtt tojás volt számára a legkedvesebb köszönet. Persze a gondos díszítésnek hamar véget vetett, mert azonnal meg is szabadította a tojásokat héjuktól.

Mostanában szívesen indul locsoló-körútra kisfiával is, a kötelező formaságokat azonban sohasem szerette. „Jópofa ünnepnek tartom a húsvétot, de szerintem mindenfajta kényszerűség nélkül élvezhető csak. A szűk családot én is mindig körbejártam, ez idén sem lesz másként, hiszen Máté fiammal biztosan meglátogatjuk a hozzánk közelállókat” – mesélt a családi hagyományokról Kovács Áron.

Csokinyuszik, vagy pénz helyett gyerekként azonban én mindig a főtt tojásra utaztam, bár sokan sajnálkozva nézték, hogy rögtön nekilátok a díszes ajándéknak, én örömmel fogyasztottam belőle minél többet” – folytatta a leghallgatottabb hazai rádió műsorvezetője.

Kovács Áron a kisfiával, Mátéval (Fotó: Redlemon)


A rádiós hideg víz helyett leleményességével lepi meg húsvétkor a hölgyeket.

Mivel nem voltam soha korán kelő, a szódás poént sosem sütöttem el. Rímeket azonban könnyen faragok, miközben a kölnis üveg után nyúlok, általában akkor születnek meg bennem a személyre szabott versikék, amelyek mindig nagy sikert aratnak. Így a Húsvét számomra egy szellemi torna is egyben” – tette hozzá Áron, akinek poénjain vasárnaponként a Class40 hallgatói is szórakozhatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.