Mentővel vitték el az ájult táncost

Veszélybe került a ma esti Csillag Születik: fejberúgták a táncost!

Percekig nem tért magához a Csillag Születik egyik fellépője, miután egy megkoreografált rúgás eltalálta őt egy próba során. Mentő vitte a kórházba, az egész csapat fellépését befolyásolja a hiánya.

Képekben az Appril Project képgaléria

2011.05.14 14:33ma.hu

Még a legjobban megtervezett színpadi produkcióba is becsúszhat néha egy-egy baki, ezek némelyikét a néző észre sem veszi, mások pedig legfeljebb némi botlással járnak. A Csillag Születik egyik próbáján azonban sokkal súlyosabb eset történt, nemcsak az Appril Project tagjait, de a technikai személyzetet is megijesztve.

A táncos csapatban ugyanis az egyik megtervezett rúgás olyan szerencsétlenül sikerült, hogy egy táncos elájult, majd percekig nem is tért magához - írta az Új Ász.

A Ricsi nevű táncoshoz azonnal orvost hívtak, majd mentővel kórházba szállították a vélhetően agyrázkódást szenvedett fiút. Bár állapota azóta rendbejött a kórház tájékoztatása szerint, a koreográfiát az utolsó pillanatban mégis át kellett alakítania a csapatnak, hisz Ricsit nagy valószínűség szerint ma este még nem engedik színpadra állni.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (További képek a Galériában)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.