Gomes körül megjelentek a sosem látott "jóbarátok"

Durva: Máris élősködnének a Csillag Születik sztárján!

Az emberek mindig is számítóak voltak, ám a Csillag Születik tehetséges sztárja, Gomes csak mostanában szembesül vele, hogy mennyire. Amióta híres lett, egymás után jelennek az állítólagos jóbarátok.

Képekben Gomes, indiai istennőként képgaléria

2011.05.09 11:29ma.hu

Amióta hírességek csak léteznek, mindig megtalálhatók voltak körülöttük azok a haszonlesők, akik úgy gondolták, nekik is méltán jut majd a reflektorfényből. A félig afrikai, félig magyar származású, kissé különc, ámde annál tehetségesebb táncos viszont nem gondolta volna, hogy őt is ilyen gyorsan megtalálják azok az állítólagos jóbarátok, akik saját bevallásuk szerint mindig is közel álltak hozzá.

Az érzékeny lelkű, teljesen fiús külsejű lánynak egy valódi jóbarátja, Anikó van most a segítségére ezekben a nehéz időkben. Gomes-Martins Klaudiának, vagy ahogyan becenevén a Csillag Születik című műsorból is ismerhetjük, Gomesnek ugyanis most minden energiája a felkészülésre és a versenyre megy el, kell valaki, aki leveszi a válláról az élősködők problémáját.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence (További képek a Galériában)

"Megszaporodtak az olyan emberek, akik az ő hátán szeretnének most felkapaszkodni" - mondta el Anikó az Új Ásznak, hozzátéve, hogy az ilyen érdekismerősök korábban nem voltak jellemzőek, csak a tehetségkutató kezdete óta. "Váltig állítják, hogy nagyon jó barátságot ápolnak vele, ugyanakkor valójában vajmi kevéssé ismerik egymást" - fűzte hozzá a barátnő, aki egyben Gomes koreográfusa és kollégája is.

Anikó sokat segít a lánynak a fellépések kidolgozásában is, már amennyire ezeket előre ki lehet dolgozni, hisz egy korábbi adásban elmondta, Gomest szinte lehetetlen kötött koreográfiába kényszeríteni. Inkább csak néhány irányvonalat találnak ki előre és a zenét választják ki, de a színpadon Gomes hétről hétre improvizál, mozdulatait a pillanatnyi érzései irányítják.

Tudjon meg még többet a Csillag Születik sztárjairól!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.