Pengeéles repítés, és az uborkáknak vége!

Csillag született: kártyával szeletelte az uborkát - és továbbjutott!

Rendhagyó műsorszámmal lépett színpadra egy 25 éves fiatalember a kínai Csillag Születikben: hagyományos kártyákkal szeletelt uborkákat. És továbbjutott!

2011.05.13 14:29ma.hu

A hazai Csillag Születik válogatói során is láthattunk számos extravagáns mutatványt, de sokukon túltesz az a kínai fiatalember, aki nemcsak bemutathatta tudományát, de egyhangú igennel juttatta őt tovább a zsűri a következő fordulóba. A 25 éves Bai Deng Chun uborkát szeletel, csakhogy kés helyett kártyával, nagyjából egy méteres távolságból.

A kételkedő zsűritagoknak először csak annyit mondott, hogy kártyamutatványt fog bemutatni, amikor viszont azt kérdezték, hogy pontosan mit csinál a kártyával, bevallotta, hogy uborkát fog szeletelni. Bai Deng Chun elmondta, hogy az egyébként teljesen szokványos papírkártyát akkora erővel tudja eldobni, hogy akadály nélkül akár 50 métert is repülnek.


Ezúttal csak 1 méternyire állt meg az uborkáktól, amik egy rúdra voltak fellógatva, tehetetlenül várva végzetükre. Miközben a zsűri az egyik technikust kérte meg, hogy ellenőrizze, valóban hagyományos kártyákat használ-e Deng Chun, ő elmondta, hogy azt nem számolta, mennyi uborka esett áldozatául az elmúlt 11 évben, de azt tudja, hogy 20 ezer pakli kártyát dobált el.

A tehetségkutatóba nemcsak azért jelentkezett, hogy megmutassa, mekkora fegyver lehet ez az ártalmatlan papírdarab, hanem a saját rekordját is meg szerette volna dönteni: 100 másodperc alatt 12 uborkát kellett ehhez félbevágnia.

Az első néhány dobás jócskán mellément, így az egyik zsűritag már pár másodperc után megnyomta a dudát, de aztán a fiatalember összeszedte magát és csodák csodája: az uborkák félbehasítva egyenként zuhantak a földre.

Végül épp a hitetlenkedő zsűritag mondta ki az első és leghatározottabb igent, őt pedig követte a másik két bíra is. Az utolsó ítész hozzátette: nem mondhat mást, csak igent, mivel nem szeretne uborka lenni.

Bai Deng Chun megköszönte a bizalmat, a nézőknek pedig megígérte, a következő alkalommal még az uborkáknál is jobbat fog bemutatni. Reméljük, továbbra is csak a konyhai összetevők esnek áldozatául!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.