Elvesztette a versenyt a diáklány

Fogadásból szexelt 33 férfival, míg el nem ájult

Elvesztette azt a fogadást egy diáklány, aki azt állította, egyetlen éjszaka alatt képes 35 férfit kielégíteni. Pedig eleinte még bírta is a tempót a nagyétvágyú vadmacska.

2011.04.05 11:29ma.hu / manna.ro

Egy 20 éves dél-karolinai (USA) egyetemista lány azzal hencegett társainak, hogy egyetlen éjszaka alatt képes 35 férfit kielégíteni, majd szavainak még nagyobb nyomatékot adva fogadást is kötött szobatársnőjével.

A Kim nevezetű ifjú hölgynek az egyetemista fiúk közül kerültek ki az alkalmi partnerei, akikkel vehemensen látott hozzá a lepedőgyűréshez, eleinte egyenként fogadva a "látogatókat", ám az eltöltött aktusok alapján gyorsan kiszámolta, hogy ezzel a tempóval nem lesz meg nemhogy egy éjszaka, de egy egész nap alatt sem a rekord.

Ekkor taktikát váltott és csoportosan engedte be a férfiakat, akik így gyorsabban fogytak, ám Kim 6 órányi kitartó szex után nem bírta tovább és amikor már csak két felheccelt férfi álldogált a sorára várva, a lány váratlanul elájult.

Ami a hírekbe nem került bele, az a mentősök reakciója volt, akiket az alélt, ám nyilvánvalóan kielégült lányhoz kihívtak...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.