Az igazgató félti a kamasz fiúkat

Szex-shopot nyitottak egy iskola mellett

Alig 50 méter van egy frissen megnyílt szexshop bejárata és az általános iskola közt, az igazgató ezért be akarja záratni az üzletet, a kiskorúak védelme érdekében.

2011.02.11 18:00ma.hu / manna.ro

Az iskola a háztömb mögött van, a szexbolt viszont az első oldalon, és a távolság épp elég nagy” – véli az újonnan nyílt szexshop tulajdonosa egy romániai városban.

A vita a tulajdonos és az iskola igazgatója között robbant ki, amikor a szexuális kellékeket forgalmazó kisbolt a hét elején megnyitotta kapuit. A tulajdonos szerint ráadásul az is elegendő a gyerekek távoltartásához, hogy az ablakra kiírta: „Kiskorúaknak belépni tilos!

Az illető életéből minden jel szerint vagy kimaradt a kamaszkor, vagy valami különös véletlen folytán nem volt kíváncsi gyerek, különben jól tudná, hogy egy ilyen felirat még a kevéssé izgalmas helyeket is vonzóvá teszi, hát még ha látják a gyerekek kiírva a „szex” szót!

Fotó: manna.ro


A helyzetet tovább rontja, hogy a tömbház bejárata melletti helyiségben nem sokkal ezelőtt még gyorsbüfét üzemeltettek, a diákok rendszeresen jártak oda hot-dogot vásárolni. Némi pikantériával azt is mondhatnánk, a mostani termékpalettának is van köze a harapnivalóhoz, de a helyzet természetesen ennél sokkal mélyebb problémákat tartalmaz.

Fogalmam sem volt, hogy épp itt egy ilyen üzlet nyílik, most pedig, hogy látom, képtelen vagyok elhinni. Igaz, hogy a törvények szerint a gyermekek nem léphetnek be, de tény, hogy ha elmennek az üzlet előtt és látják a feliratot, az épp elég ahhoz, hogy beinduljon a fantáziájuk” – mondja az igazgató felháborodottan, hozzátéve, hogy a gyerekek akár az interneten is rákereshetnek az üzletre, és ott találkozhatnak a tiltott tartalommal.

Ezért az iskola vezetése most a helyi önkormányzatnál próbálja meg elérni, hogy vonják vissza a szexshop működési engedélyét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.