Temető helyett pszichiátriára került a nő

Megdöbbentő videó! - Szögeket evett, hogy meghalhasson!

Brutális módját választotta az öngyilkosságnak egy nő: hatalmas szögeket nyelt le egymás után, majd egy üvegszilánkot is utánuk küldött, hogy biztos legyen az eredmény. Mégis megúszta.

2011.03.16 10:29ma.hu / manna.ro

Öngyilkos akart lenni egy romániai, Temes megyei nő, mert anyagi gondjai voltak. Életének azonban meglehetősen brutális módszerrel akart véget vetni: úgy gondolta, ha lenyel 9 darab méretes szöget, "desszertként" pedig egy üvegdarabbal koronázza meg a vasban dús étrendet, biztos lesz a "siker".

Ám nem így történt: a 33 éves nőt végül a mentők szállították kórházba, ahol az ügyeletes orvos megdöbbenve nézte a röntgenképet a szögekkel és az üveggel.

Óriási szerencséje volt: az oda nem illő darabok bármelyik pillanatban átszakíthatták volna az öngyilkosjelölt gyomrát. A hat és nyolc centiméteres szögeket és az üveget végül a műtőben emelték ki a hasából.

A hírek szerint a nőt legalább egy hónapig kórházban tartják még, ahol nemcsak a fizikai felépülésére fognak ügyelni, de lelkileg is lesz mit rendbehoznia.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.