Végzős diáklány ugrott ki az ablakon

Megfenyegették- Öngyilkos akart lenni, mert szerette a szexet!

Elkeseredett lépésre szánta el magát egy végzős diáklány a romániai, Argeş megyei Câmpulung Muscel egyik bentlakásában.

2010.11.25 12:45manna.ro

Attól való félelmében, hogy szülei megtudják, szexuális kapcsolatot tart fenn több fiúval, kiugrott az épület első emeleti ablakából. Az öngyilkossági kísérletben mindkét lába eltört.

Az Ukrajnából származó lányt szexuális kapcsolatai miatt az egyik pedagógus fenyegette meg azzal, hogy bepanaszolja a kollégiumi tanácsnak, ha nem változtat a viselkedésén. Az ügy felterjesztése kicsapással is járhatott volna, és azzal, hogy az diáknak el kell hagynia Romániát.

Úgy tűnik, hogy a 18 éves, zárkózott lánynak nem sikerült teljesen beilleszkednie a Dinicu Golescu kollégium közösségébe, osztálytársai elmondták, erős honvágy gyötörte.

Viselkedési zavarai miatt több fiúval is kikezdett, annak ellenére, hogy Ukrajnában már volt egy komoly kapcsolata.

Az esettel kapcsolatban nem csak az iskola vezetősége és a rendőrség indított vizsgálatot, hanem a tanfelügyelőség is, hogy kiderüljön, miért kísérelt meg öngyilkosságot az érettségi előtt álló diáklány.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.