Felélesztette az elemi ösztönöket

Sharon Stone melltartó nélkül - Minden átlátszott!

53 évesen is ugyanolyan bombázó, amilyennek 34 évesen megismerte mindenki, aki addig nem. Az Elemi ösztön sztárja most is vonzó, és ezt nem is takargatja!

2011.03.11 19:39ma.hu

Ki ne emlékezne Sharon Stone-ra, amikor bosszút akart állni szülei gyilkosán és ezért attól sem riadt vissza, hogy behízelegje magát a legnagyobb ellensége ágyába?

Igen, az Elemi ösztön című filmről beszélünk, amelynek első részében az akkor 34 éves színésznő egy csapásra hírnévre tett szert, annak ellenére, hogy akkor már 12 év és évente 2 film volt a háta mögött.

Azóta persze közel 20 év telt el, de Sharon mit sem veszített ifjúkori fényéből, sőt, az évek múlása nemhogy nyomot nem hagyott rajta, de még talán jót is tett neki az "érett nő" szerep. Ő pedig láthatóan nem aggódik az idő múlásán, büszke csodálatos testére, olyannyira, hogy nemrég melleit sem akarta kalodába zárni.

Az viszont rejtély, hogy véletlenül nem vette észre, vagy szándékosan intézte úgy, hogy eközben olyan ruhát vett fel, ami körülbelül annyit takart a bimbókból, mint egy sóhajtás?

Fogadni nem mernénk rá, de ismerve a színésznő egészséges önbizalmát, inkább a második variációra szavaznánk...

Még több hír Sharon Stone-ról IDE kattintva!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.