Újra gyűri a lepedőt az ötvenes színésznő

Férfiprostira szorul Sharon Stone, a szőke bombázó!

Bár az utóbbi időben nem túl sok nagysikerű produkciót tudhat maga mögött Sharon Stone, a szőke Elemi ösztön-sztárt ez nem keseríti el - Meghökkentő szerepben tűnik fel.

2009.10.07 16:30ma.hu

Noha sem az Elemi ösztön második részével, sem a többi filmjével nem tudta igazán felülmúlni az első Elemi ösztön sikerét, az ötvenévesen is igen csinos színésznő továbbra is örömmel forgat.

Sharon Stone ezúttal a Satisfaction című drámai műben lesz látható, Stone Evans partnereként.

A Prestige magazinnak adott interjújában a színésznő elmesélte, milyen szerepben is mutatja meg magát.

Az Anya Camilleri-rendezte thriller-ben Sharon idősödő londoni nőt alakít, aki igénybe veszi egy férfiprostituált szexuális szolgálatait.

A csupán ágytornáról szóló kapcsolatból rövid időn belül szerelem lesz, ám a férfit később újra kiközvetítik munkára prostituáltként.

Kettejük közt drámai harc alakul ki.

A történet főhőse tulajdonképpen a férfi, aki próbálja megtörni a párját - egyszerre veszíti el a gazdag nőt, aki törődött vele, és a munkáját...

A történetet januárban kezdik el forgatni, Londonban és Rómában. Valószínűleg Chris Evans és Carice van Houten is szerepel majd benne.

Sharon Stone szerint a film egy "nagyon élvezetes utazás".

Egy biztos, lepedőmutatványaira mindenképpen kíváncsiak vagyunk - valószínűleg nem kevesen látnák szívesen még egyszer olyan heves állapotban, mint Michael Douglas-szel az Elemi ösztönben.

Érdemes megnézni Sharon Stone ruha-ledobását!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.