Hogy csinálja? 51 évesen is dögös a színésznő!

Képek! Döbbenetes teste van Sharon Stone-nak!

Sharon Stone lenyűgöző még 51 évesen is! Ezt azok a képek is bizonyítják, amik a napokban készültek róla, miközben Szardínia szigeténél nyaral. A képeken a színésznő fürdőruhában láthat, és a fotók magukért beszélnek!

Pucér cicikkel pózolt az ötven feletti Sharon Stone! képgaléria

2009.08.31 14:15ma.hu
Szardínia partjainál a minap

A szépséges színésznő tehát megőrizte dögös formáit, amint azt nemrég a Paris Match magazinban is megcsodálhattunk, amiben topless képeken láthattuk! Sharon Stone különben gy gondolja, hogy:

- „Az élet első felében az embernek olyan arca van, amilyennel született, a másodikban viszont olyan, amilyet megérdemel”.

Úgy tűnik ebben van valami, hisz, mint azt mi is láthatjuk a szexszimbólum arca és alakja éppen olyan szép, mint 1992-ben, amikor Michael Douglas partnereként forgatta az Elemi ösztön erotikus thrillert.

Sharon szerint a szerelem is jó szépségelixír a színésznő számára, mert a mintegy 22 szerető formában tartotta, és a három örökbefogadott gyermeke Joseph, Laird és Quinn is „megköveteli” tőle, hogy fitt és fiatalos maradjon. Imádja a sportot, és nem kerülte el a sosem a fitnessz-termek világát.

Azért az se felejtsük el, amit néhányan rebesgetnek: a szexi színésznő 220 millió dolláros vagyonának egy csekélyebb részét szépítészeti beavatkozásokra költötte.

Stone vadul villantott!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.