Damiani olasz luxusékszerésznek dolgozik a sztár!

Jótékonysági célból tervez ékszereket Sharon Stone

Sharon Stone amerikai színésznő, az Elemi ösztön sztárja sokoldalú tehetségét készül bizonyítani: ékszerkollekciót tervez Damiani olasz luxusékszerésznek, aki ezért finanszírozza a színésznő jótékonysági munkáját Ugandában.

2009.09.05 18:58MTI

Sharon Stone az AmfAR AIDS-alapítvány nagyköveteként vesz részt egy kampányban, amelynek segítségével friss vizet juttatnak az ugandai falvakba. Damiani anyagilag támogatja a projektet, cserébe Stone gyűrűket tervez férfiaknak. Az új kollekció karácsonyig kerül forgalomba. A tervezésnél Stone a hangsúlyt a csiszolatlan gyémántokra helyezi.

"Hálás vagyok a lehetőségért, hogy kibontakoztathatom a kreativitásomat, és ugyanakkor egy jó ügyet támogathatok" - mondta el a díva a kezdeményezés bemutatásakor Szardínia szigetén. Porto Cervóban, a híres fürdővárosban Sharon Stone a Rodolfo Valentino-díjat életművéért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.