Újra bikiniben az Elemi ösztön sztárja

Mekkora dudák! Sharon Stone lufikat növesztett!

Ki hinné, hogy már 52 éves a szexi Sharon Stone? Persze nem csoda, hogy még mindig tökéletes az alakja, sokat dolgozik rajta és ezt nem titkolja el a kamerák előtt sem.

Döntse el: igaziak Sharon Stone cicijei vagy szilikonosok? képgaléria

2010.10.19 19:29ma.hu

Sharon Stone felejthetetlen alakítást nyújtott az Elemi ösztönben, formás idomait irigyelték a nők és csodálták a férfiak, és ő most, mintegy 20 év után újra megmutatta, hogy még mindig bombanő!

Az alacsony költségvetésű „5 Bucks a Day” című vígjátékban vetkőzött bikinire, rossz nyelvek szerint annyira alacsony volt az a költségvetés, hogy még kellékekre és ruhára se futotta. Mit is mondhatnánk erre?

Lehet benne valami, ha Sharonnak még a cigarettásdobozt is a bikinialsóba kellett dugnia a kézitáska helyett.

Fotó: New Line Cinema

A film egy másik jelenete viszont határozottan meglepő, talán a megvilágítás teszi, talán a felvétel szöge, ki tudja, de mintha nem is ugyanaz a nő lenne a képen. Legalábbis ha a melleket megnézzük, megdöbbentő az eltérés.

Lehet, hogy Sharon Stone feladta régi elveit és mégis kés alá feküdt?

Sharon Stone beszólt Kínának

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.