Egyik slampos, a másik csak szexel?

Sharon Stone szerint Meryl Streep egy bevetetlen ágy!

Nem sokkal a Golden Globe-gála után az Elemi ösztön szőkesége nem tudta szó nélkül hagyni az ismét díjazott Meryl Streep alakítását - Erre a neves színésznő is alaposan visszavágott.

2010.01.25 17:30ma.hu

Elég sok mindent letett már az asztalra Meryl Streep, hiszen nemcsak több Arany Glóbuszt, hanem Oscar-díjat is begyűjtött.

Sharon Stone-nak
azonban sehogyan sem tetszenek alakításai - a minap az brit Tatler magazinban kifejtette, a nézők sokasága azért tudja úgy beleélni magát Meryl alakításába, mert meggyőzően alakítja a slampos, lestrapált háziasszonyt, olyan, mint egy "bevetetlen ágy".

Streep nem jött zavarba a nem túl hízelgő kijelentéstől.

Ő Sharon Elemi ösztön-beli szereplését emelte ki, miszerint talán nem véletlen, hogy a közönség leginkább erre emlékszik.

Stone pucér jeleneteit hozta fel és megjegyezte: a szőke színésznő szerint ez arról szól, hogy hány férfi akar lefeküdni az emberrel. Természetesen mindkét színésznőnek van mire büszkének lennie.

Sharon az elmúlt évtized egyik szexszimbólumaként csábította a férfiakat, Meryl azonban nagy eséllyel pályázik a következő Oscar-ra is. Eddig tizenötször jelölték a díjra, és kétszer nyerte el a szobrocskát.

Meryl Streep élvezi a szexjeleneteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.