Pincérként keresett pénzt a mai sztár

Képek - Meryl Streep pom-pom lányként akart feltűnő lenni!

Az ördögtől az apácáig bárkit képes eljátszani. Na és persze tud humoros is lenni - Ő napjaink egyik legkiválóbb színésze. Tizenöt Oscar-jelölésével abszolút rekorder Meryl Streep.

Képekben a filmvászon nagyasszonya, Meryl Streep! képgaléria

2009.03.27 17:00rtlbulvar.hu

Meryl Streep több mint 30 éve Hollywood meghatározó színésznője. Ráadásul az idén 60 éves legenda még mindig képes megújulni.

Korábbi ördögien trendi ruháit ugyanis ezúttal fityulára és rózsafüzérre cserélte a Kétely főszerepe kedvéért. Meryl Streep fiatalon pincérnőként dolgozott, szereplési vágyát pedig sokáig pom-pom lányként csillapította.

Hihetetlen külső! - Meryl Streep A kétely-ben

Ugyan operaénekesnőnek készült, de a tehetségét minden szerepével bizonyító színésznő ma már el sem tudná képzelni az életét filmek nélkül.

Bár a négygyermekes Meryl legújabb filmjében apácát alakít, ebben a szerepben is legalább annyira démoni, mint divatlap főszerkesztőként.

A komoly szerepeiről ismert színésznő azért tud vicces is lenni. Tavaly tini módjára ugrándozott és énekelt a Mamma Mia! című musicalben.

Az idilli családi háttér, a megállíthatatlan díjeső és a lehengerlő személyiség bizony irigylésre méltó példa Hollywoodban. Nem is csoda, hogy a pályatársak közül mindenki olyan akar lenni, mint a briliáns Meryl Streep.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.