Sharon Stone alakja tökéletesebb nem is lehetne

Túrótól és krumplitól lett csontsovány a sztár!

A kortalan Sharon Stone alakját a húszévesek is megirigyelhetnék. Az Elemi ösztön sztárja számtalan fogyókúrás étrendet kipróbált már, ám ha gyorsan szeretne megszabadulni néhány kilótól, mindig burgonya-túródiétába kezd.

2010.10.28 16:00napidoktor.hu

Személyi edzője állította össze ezt a speciális étrendet, melynek segítségével négy-öt nap alatt akár másfél-két kilótól is megszabadulhat, miközben nem gyötrik éhségrohamok.

A színésznő ebédre 25 dekagramm héjában főtt krumplit és 15 dkg túrót fogyaszt el: ez utóbbit egy kevés tojással, hallal, zöldségekkel vagy rákkal dobja fel.

Vacsorára ismét burgonyás és túrós ételeket fogyaszt, de csak fele akkora adagot, mint délben.

A hollywoodi díva diétája egyszerűnek tűnik, de azért alaposan oda kell figyelni, mivel készítjük el a napi túróadagot, hisz az étrend tiltja a zsiradékok, cukrok, tésztafélék, valamint az alkohol fogyasztását.

A csodamódszer annyira jól sikerült, hogy a színésznő is meglepődött az eredményen.

„Most már arra kell vigyáznom, hogy ne fogyjak tovább.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.