Szerelmi háromszögben a villa sztárja?

Két nő harcol Leonidaszért - ki lesz a befutó?

Különös csata folyik a nemrég kiesett villalakó szívéért: hűséges barátnője visszaszerezni, az ex-villatárs Zsuzsi viszont megszerezni szeretné Leonidasz szerelmét.

2011.01.04 15:29ma.hu / RTL Klub Reggeli, fotó: RTL Klub

Kicsit több is volt, mint szimpátia” - kezdte a beszélgetést Leonidasz az RTL Klub Reggelijének mai adásában, amikor Szujó Zoltán riporter a köztük szövődött kapcsolatról kezdte faggatni a Való Világ legutóbbi kiesőjét. Mellette az a Zsuzsi foglalt helyet, akit nem sokkal az első kiszavazás előtt soron kívül küldtek haza, miután a „bombanő” előbb gyümölcsökkel, majd üveggel támadt rá az őt provokáló Olivérre.

A lány tehát még alig rendezkedhetett be a villában, amikor mindössze 5 percet kapott a csomagolásra, ám a bent töltött néhány hét bőven elég volt, hogy megérintse Leonidász lelkét. Persze ebben némileg segített az is, hogy épp az utolsó napon egy óriási méretű nadrágban mindenhová együtt kellett menniük, a szoros közelség a maradék ellenállást is felolvasztotta.

Csakhogy Leonidaszt „kint” egy barátnő várta, hűségesen és szerelmesen...

Zsuzsi elmondta, eleinte úgy tűnt, csak az ő részéről lehetne szó többről, mint puszta szimpátiáról, „aztán most már úgy néz ki, hogy puhul a dolog, Leonidasz beadja a derekát”, amit az „anyukák kedvence” úgy egészített ki, hogy „szép lassan, de biztosan”, egy szerelmes pillantással kísérve.

Leonidasz a kiszavazáskor Zsuzsival (Fotó: rtlklub.sajtoklub.hu / Bársony Bence)


A lány kizárásához egyébként Leonidasz szerint nagymértékben hozzájárult az is, hogy épp aznap utasította vissza a közeledési kísérleteit, Zsuzsi emiatt a kelleténél feszültebb volt.

Leonidasz a villában még tiszteletben akarta tartani a kinti barátnőjét, és azt gondolta, hogy a bezártság miatt másképp alakulnak köztük a dolgok, ezért jobb lenne, ha megvárnák, míg a ValóVilág helyett a való világban néznék meg, mi hogyan működne.

Zsuzsi örömmel nyugtázta, hogy az egymástól külön töltött néhány nap utáni első találkozáskor ugyanazok az érzelmek dúltak benne, mint a villában, és ekkor döntötte el, hogy ezt mindenképp meg kell ragadni. Határozott fellépése ellenére azonban azt állítja, hogy valójában ő most háttérbe vonult (Szujó Zoli: "te jó ég, milyen az, amikor előtérbe jössz?"), mert ott van a titokzatos barátnő is, aki szintén harcol Leonidaszért.

Zsuzsi nagyon vonzó nő, de nem ismertem az ő belső énjét igazán, a villában nem jöttek ki azok a dolgok, amik a való életben kijönnek, és ehhez idő kell, hogy megismerjem. De jó úton haladunk.” - ismerte be a fiú.

A barátnőjéről elmondta, hogy a beköltözésekor szabad kezet kapott tőle, azzal, hogy kijövetelkor mindent megbeszélnek. A mostani faramuci helyzet viszont egyértelműen megviseli őt és Leonidasz már látja, hogy már nagyon közel járnak a kapcsolat végső felbomlásához, legfőképp Zsuzsi felbukkanása miatt.

VV Leonidasz: Szerelmes vagyok!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.