Leonidasz hazatért

Kiskarácsony, Való Világ - ünnep a luxusbörtönben

Leonidasz már biztos, hogy otthon fogja enni a karácsonyi bejglit. A többiek azonban a szeretteiktől külön, a Villában töltik a szentestét. Van olyan versenyző, akinek aez az ünnep lesz az első olyan karácsonya, amit nem a családjával fog tölteni.

2010.12.25 12:20rtlbulvar.hu

A szépfiú, Gombi családjánál járt a Fókusz. A Gombár család évtizedek óta együtt tölti a karácsonyt. A fiatalember bátyja, Ernő szerint VV Gombi egy nagyon érzékeny srác, figyelmessége, humora és közvetlensége mindenkinek hiányozni fog a fa mellett.

Brigi - VV Gombi szerelme - nem tagadja, hogy mostanában nagyon nehéz napokat él át. Amikor a fiú a show-ba jelentkezett, még eszükbe sem jutott az, hogy a karácsonyt külön kell ünnepelniük.

VV Zsófinak ez lesz első karácsonya szülei, nagymamája és testvére nélkül. Az anyuka szerint Zsófi nagyon házias leányzó, ünnepekkor rengeteget segít, imád sütni-főzni a konyhában.

A Való Világ történetében eddig még soha sem fordult elő az, hogy a játékosok a Villában töltsék a karácsonyt. Ez a show-ban egy teljesen új és kiszámíthatatlan helyzetet teremthet. A konfliktusok kiéleződhetnek, vagy éppen lecsitulhatnak.

Egy biztos, a szerkesztők mindent elkövetnek majd annak érdekében, hogy családias, és meghitt hangulatot varázsoljanak a Villába.

Villahír: A Villába az internetes szavazás alapján a "Törtető" Ildi jutott be.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.