Tartalékot szed össze Buci a Való Világgal

Családjának gyűjt pénzt - Börtönre készül Stohl András!

A Való Világ vezetéséért kapott pénzt családjának teszi félre Stohl Buci, hogy legyen tartalékuk, ha neki esetleg börtönbe kell mennie - árulta el a színész Fábry Sándor műsorában.

2010.11.26 07:45Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Nem bízza véletlenre a dolgot Stohl András: arra is felkészült, ha neki a májusban okozott autóbaleset miatt másfél évre börtönbe kell mennie, családjának legyen miből megélni. Kiderült: ezért vállalta a Való Világ vezetését is.

Először azt gondolta, hét év telt el a legutóbbi valóságshow óta, neki ez már nem menne - de a csatornája szerette volna, ha most is ő a Való Világ arca, a nézők elfogadták, ráadásul meg kell élnie - írja a Napi Ász.

Stohl András minderről Fábry Sándor műsorának felvételén beszélt, és nem titkolta: nagyon nehéz helyzetbe kerülne a családja, ha ő most nem gyűjtene pénzt. A tárgyalása decemberben kezdődik, és 50-50 százalék, hogy letöltendő börtönbüntetést kap vagy felfüggesztettet. Ha letöltendőt kap, akkor mi lesz: nem tud a családnak pénzt adni, mert nincs tartalék, fejtette ki Buci Fábry műsorának felvételén - adta hírül a Napi Ász.

Stohl és Ancsika - Fotó: pink.hu

András fontosnak tartotta, hogy elmondja: aki drogos és alkoholista, az szerinte nem tud 30 estéből 25-öt játszani a színpadon, és a képernyőn mutatkozni sem. Elterelésre akkor járhat valaki, ha fogyasztott kábítószert, de nem terjesztett.

Hat hónapig tart, kéthetente kell megjelenni, pszichiáter beszélget az emberrel. Ez idő alatt egyszer kell vizeletmintát adni: ha az eredmény negatív, akkor kap egy végzést, hogy az elterelést elvégezte. De mindez nem jelenti a vád részét - ő azzal segít, hogy kéthetente megy, és mindig pisil, ha kell, ha nem - részletezte Stohl.

A színész elmondta, jövő februárban lesz meg az orvosi vélemény arról, hogy az általa okozott balesetben súlyosan sérült Pali bácsi sérülése maradandó-e, ez perdöntő lesz az ügyben. Azt cáfolta, hogy az őrbottyáni idős ember több millió forintot kapott volna kártérítésként tőle.

Tisztességes, vidéki parasztbácsi, akit az autója érdekel, és az, hogy a lucernája le legyen aratva - fogalmazott Buci, hozzátéve, nem akart rajta nyerészkedni Pali bácsi, erről szó sem volt - írja a Napi Ász.

Stohl kifejtette: sokat gondolkodott azon a párjával, Ancsikával, hogy elnézőbbek lennének-e vele szemben, vagy példát statuálnának egy szigorúbb büntetéssel.

Azt gondolja: tisztább lenne az élete, ha letöltendő büntetésre ítélnék. Senki nem mondhatná, hogy próbálta megúszni, hogy kimosták. Egy barátja azonban erre azt mondta: térjen észhez, hiszen közben élni kell az életet, és ott van a családja - mesélte Fábrynak a színész - írja a Napi Ász.

Rosszízű Stohl mártírdumája

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.