"Buci nem veszélyzetetné a műsor sikerét"

Stohl maga mondott le a Való Világról!

Sebestyén Balázsra bízza a valóságshow vezetését az RTL Klub - derült ki. Ám Stohl András nem maradt alul a küzdelemben, maga mondott le a Való Világ vezetéséről...

2010.11.15 08:29ma.hu - Fotó: Kiskegyed - Rtlklub.sajtoklub.tv

Stohl András nemet mondott a Való Világra. Nem akarta, hogy a csatornája produkcióját veszélyeztesse a személye - kiderült nemrég, hogy Léhmann Zoltán bíró vezetésével decemberben már tárgyalhatják is autóbalesetének ügyét.

Ha a bíróság bűnösnek találja őt, akár három év szabadságvesztésre is ítélheti, ezért jobb megoldásnak tűnt számára, ha visszalép Sebestyén Balázs javára. A színész egy barátja szerint Buci megváltozott a baleset óta, komorabb és óvatosabb lett. Emiatt is dönthetett úgy, hogy nem hozza veszélybe a Való Világ sikerét, akkor sem, ha ezzel ő veszít a legtöbbet - adta hírül a Napi Ász.

Sebestyén Balázs - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Stohl András május 8-án, egy szombat hajnalon okozott súlyos közlekedési balesetet. Budapestről hazafelé tartott Fótra, amikor autójával áttért a szemközti sávba, ahol nekiütközött két szabályosan közlekedő személygépkocsinak.

A baleset következtében egy ember súlyos, három pedig könnyű sérüléseket szenvedett. Mint később kiderült, Stohl közepesen ittas állapotban vezette autóját a baleset idején, a levett vér- és vizeletmintából a szakértők tiltott pszichotróp anyagot is kimutattak.

Stohl vezette volna az ősszel indult X-faktor tehetségkutatót, melyről azonban a balesetet követően önként lemondott. Úgy tűnik, a Való Világgal sem lesz ez másként.

Bucit súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettével vádolja a Budakörnyéki Ügyészség. Október végén derült ki, hogy már decemberben megkezdődhet a tárgyalás.

A súlyos sérült miatt elrendelt szakértői vizsgálat nem tudta még egyértelműen meghatározni, maradandó sérülést szenvedett-e az idős ember. Ennek eredményére várni kell további fél évet, ám ez egyelőre nem befolyásolja a tárgyalást.

Drogzsaru lett Stohl András

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.