A baleset után "sínen van" Buci élete?

Stohl: Nem tud a néző megbocsátani nekem?

Vannak dolgok az életében, amiket szégyell - ismeri be Stohl András, alapvetően azonban úgy érzi a májusban súlyos balesetet okozott színész, hogy sínen van az élete.

2010.11.04 08:35ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Rossz zsarut játszik Szabó Győző oldalán Stohl András Keith Huff Steady Rain, azaz Konok eső című, kétszereplős drámájában. Buci elárulta, nem gondol arra, vele mi történt, amikor a színpadon áll, de tény, hogy van párhuzam a történetben és a való életben.

Azt nem tudja, hogy ez a darabot erősebbé teszi-e, vagy éppen ellenkezőleg. Nem tudja, hogyan reagálnak majd a nézők. Színpadon könnyebb mondani bizonyos dolgokat, mert van mire gondolni közben. Buci mindenesetre elgondolkodtatónak tartja, hogy ő kapta a rossz zsaru szerepét. "Miért én vagyok a rossz zsaru? Nem tud a néző megbocsátani nekem?" - teszi fel a kérdést.

A való életben nem szeretné felölteni ezt a szerepet, mert ő nem rossz fiú. Nem érdekli ez a problémakör. Nincs olyan, hogy jó fiú, meg rossz fiú, nyilván mindenkinek az életében vannak dolgok, amit szégyell, amit nem kellett volna megtennie. Aztán ez vagy kiderül, vagy nem.

A balesetet nem tudja meg nem történtté tenni, de neki ezzel a világon semmi más dolga nincs, mint vállalni érte a felelősséget. Ennyi. Ennek ellenére úgy érzi, sínen van az élete - mondta el a Velvet-nek Stohl András.

Stohl András - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

A színész idén május elején okozott súlyos közlekedési balesetet, amikor egy szombat hajnalban Budapestről hazafelé, Fótra tartott. Autójával áttért a szemközti sávba, ahol nekiütközött két szabályosan közlekedő személygépkocsinak.

A baleset következtében egy ember súlyos, három pedig könnyű sérüléseket szenvedett. Mint később kiderült, Stohl közepesen ittas állapotban vezette autóját a baleset idején, a levett vér- és vizeletmintából a szakértők tiltott pszichotróp anyagot is kimutattak.

Stohl-nak a balesetet követően önként lemondott arról, hogy vezesse az ősszel elindult X-faktor tehetségkutatót, a Nemzeti Színházban nem szerepelhetett ifjúsági darabban, a Tűzvonalban sorozatban sem alakíthatta Bordás őrnagyot.

Színházi szerepei viszont továbbra is voltak és vannak, a tavaly nagy sikerrel előadott Tenkes kapitányában ugyancsak ő maradt a főhős.

Nemrég derült ki: a Budakörnyéki Ügyészség súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettével vádolja Stohlt, még decemberben elkezdődhet az ügy tárgyalása.

A súlyos sérült miatt elrendelt szakértői vizsgálat nem tudta még egyértelműen meghatározni, maradandó sérülést szenvedett-e az őrbottyáni, idős ember. Ennek eredményére várni kell további fél évet, ám ez egyelőre nem befolyásolja a tárgyalást.

Stohl irigyli Balázst...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.