Fábry beszólt, Stohl meddig tűri?

"Bucira cementeszsákot kellett volna húzni"

Fábry Sándor nem fér a bőrébe, Stohl András májusi autóbalesetén egyszerűen képtelen túltenni magát. Showműsoraiban minden lehetőséget kihasznál, hogy odabökjön a színésznek.

2010.09.24 11:29ma.hu

Stohl András május 8. óta kapott a sajtóban hideget-meleget, ami nem csoda, hisz a több ember sérülését okozó közlekedési balesete után kiderült, hogy alkoholt és drogot is fogyasztott a vezetés előtt. A színésznek egyébként nem ez volt az első balesete, néhány évvel ezelőtt olyan szinten sérült meg szintén ittasan vezetve, hogy hetekig mesterségesen altatták.

Akkor azonban csak ő és az autója sérült meg és úgy látszik, ez nem volt elég kemény lecke, hogy felhagyjon korábbi kicsapongó életmódjával. A mostani eset viszont láthatóan megtörte az egykor nagy népszerűségnek örvendő sztárt, aki a balesete előtt csak úgy lubickolt a reflektorfényben, most pedig jóformán nem mer az emberek elé kerülni, mert rendre számon kérik tőle súlyos tettét.

A kettétört karrier, az elvesztett önbizalom, a hátat fordító látszatbarátok ráébresztették a színészt, hogy mekkorát hibázott, és a java csak most következik, a rendőrség ugyanis a múlt héten beadta az ügyészségre a vádemelési javaslatot, igaz, ebben csak az ittas vezetést vizsgálják.

Stohl András (Fotó: Kiskegyed)

Az ítéletre valószínűleg még hosszú heteket kell várni, de ez a showman Fábry Sándort nem akadályozza meg abban, hogy minden alkalommal újabb és újabb tőröket döfjön abba az emberbe, akivel közös a munkaadójuk, ha másért nem, már csak ezért is lojálisabbnak kellene lennie.

Az Esti Showder legutóbbi felvételén azonban a korábbi csípős megjegyzéseit újabb kellemetlen beszólással tetézte. Eddig megtudhattuk többek közt, hogy Fábry szerint „aki háromszor követi el ugyanazt a bűnt, annak Stohl Buci lesz a sofőrje”, később pedig ígéretet tett rá, hogy amit Stohl a „sitten” rendez, azt megnézi.

A mostani beszólása még bántóbbra sikeredett, a baleset után ugyanis véleménye szerint nemcsak a slusszkulcsot kellett volna azonnal elvenni a színésztől, de „egy cementeszsákot kellett volna húzni rá” - állította a showman.

Hogy lesz-e valaha tűzszünet, az ítélet eredményétől függően, azt talán csak maga Fábry tudhatja, mindenesetre Stohl a jelek szerint nem érzi magát olyan pozícióban, ahonnan visszatámadhatna.

Stohl András, tartsd a szád!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.