Fábry nem akar nősülni

13 évi ismeretség után is csak vadházasságban élnek

13 éve ismerik egymást, Zsuzsának hívják, és Leányfalun élnek - mindössze ennyit lehet tudni Fábry Sándor barátnőjéről, no meg annyit, hogy a showmannek esze ágában sincs hivatalossá tenni kapcsolatukat.

2010.06.21 17:56ma.hu

Még a közeli barátoknak sem árulja el Fábry, nemhogy a sajtó képviselőinek, hogy valójában miért idegenkedik a kézfogótól. A Napi Ász úgy tudja, ez elvi kérdés a sztárnál, de a jelek szerint Zsuzsának nincs kifogása ez az elv ellen, ha 13 év után is vállalja a vadházasságot.

A Showder atyja elárulta, gyakran mondták neki a nők, hogy „csak fele olyan jó pasi lenne, mint amilyen a dumája”, továbbá hagyták már el őt, amiért nem ismerte fel, hogy a szövegelés egy idő után már nem elég, néha eljön a pillanat, amikor „meg kell fogni a nő kezét”.

Ami azt illeti, a szövegelésen már tényleg nincs mit fokozni, abban nagymester a műsorvezető, nemigen rejti véka alá a véleményét. Néhány hete kolléganőjét, a szintén showműsort vezető Erdélyi Mónikát sikerült kihoznia a sodrából, akit műsora megszűnésekor faggatott a magánéletéről, azon belül is arról, miért van egyedül hosszú ideje.

Vajon miért érdekli őt annyira mások privát szférája, miközben a sajátjáról még a barátai előtt is titkolózik?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.