Súlyosan megsérült a humorzsák!

Szakadt izom, megnyúlt szalag, törött bordák: Fábry Sándor heti mérlege

Törött bordákkal csinálta végig évadzáró show-ját a humorzsák - Fábry Sándort igazi pechszéria érte, egymás után történtek vele a balesetek, melyek következtében komoly sérülést is szenvedett.

2010.06.11 07:30Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Valóságos pechsorozat sújtott le Fábry Sándorra: a showman kutyáival sétált, amikor egy hirtelen rántással meghúzta a vállát. Az orvosnál kiderült, hogy elszakadt egy izma. Úszást javasoltak neki, ám ő éhgyomorra leúszott két kilométert, és estére kinyaklott alóla a lába. Ezért ismét visszament a doktorhoz, aki megállapította: megnyúlt egy szalagja - írja a Napi Ász.

Biciklizést tanácsolt neki, mire Fábry célba vette a szentendrei kerékpárutat. Egy részen azonban, ahol beláthatatlan az út, összeütközött egy kislánnyal. A showman ráesett a kormányára - estére komoly lélegzetvételi nehézségekkel küzdött. Az orvosnál kiderült: két bordája is eltörött - adta hírül a Napi Ász.

Csakhogy már le volt szervezve egy evezőtúra, melyet Fábry Sándor az orvos tanácsa ellenére sem mondott le. A túrán végig fájdalomcsillapítót szedett, majd alkohollal öblítette le. Hazatérve már lábra állni is alig tudott - mesélte a sztár.

Fábrynak ekkor a csalánnal veretés jutott eszébe, de sajnos arcon is csapta magát, a válla pedig felhólyagosodott. Ezután a humorzsák a strand meglátogatása mellett döntött, ahová kerékpárral akart eljutni.

Gondolta, közben megnézi a Duna apadását is. Csakhogy annyit apadt a víz, hogy úgy tűnt, át tud hajtani egy szakaszon, hogy levágja az utat. Csak az árokról feledkezett meg - a bicikli elsüllyedt alóla, ő pedig nyakig vizes lett...

Évadzáró show-ja többórás felvételét kénytelen volt törött bordákkal és nem túl fitt állapotban végigcsinálni, de hősiesen helytállt - mesélte el kalandját Fábry Sándor a Napi Ászban.

A showman titokban utazott a pártállamba!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.