Feladta István rekeszizma Sándort hallgatva

Könnyek a bulin - Fábry padlóra küldte Verebest

Nem gyakran emlegeti karrierje kezdetét Fábry Sándor - Úgy tűnik, jó időben volt jó formában, amikor egy házibulin összefutott Verebes Istvánnal.

2010.08.05 12:29ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Fábry Sándor egy bulira volt hivatalos - nem is sejtette, mekkora jelentőséggel bír majd ez a számára. Az évtizedekkel ezelőtti partin ugyanis összetalálkozott Verebes Istvánnal, akivel az elmúlt évek során is a humor tartotta össze, az előforduló ellentétek ellenére is.

Fábryt egy filmes barátnője hívta meg a buliba, aki akkoriban Verebessel dolgozott. Sándor a társaságnak egy Cicciolina-val kapcsolatos történetet mesélt - a művésznővel Bécsben forgattak egy dokumentumfilmet, de ő lemondta az aznapi fellépését, mert a két kígyó, amelyekkel dolgozott, hirtelen kimúlt.

Ezen ő annyira felháborodott, amennyire csak egy ingyenjegyes képes - mesélte Fábry, aki frusztrációját adta elő úgy a többieknek, hogy Verebes rekeszizma csaknem feladta a nevetéstől. Ezután hívta meg a Rádiókabaréba őt - mondta el a Puncs magazinnak Fábry.

A showman-re, aki nem ritkán kiveri a biztosítékot senkit sem kímélő humorizálásával a műsorában, az utóbbi időben rájárt a rúd. Évadzáró show-ját például törött bordákkal csinálta végig.

Egy valódi pechsorozat érte Fábry Sándort, komoly sérülést is szenvedett a végén. Mint elmesélte, az egész egy kutyasétáltatással indult, amikor egy hirtelen rántással meghúzta a vállát.

Az orvos arról tájékoztatta, hogy elszakadt egy izma. Úszást javasolt neki, ám Sándor éhgyomorra leúszott két kilométert, és estére kinyaklott alóla a lába. Amikor visszament a doktorhoz, kiderült, hogy megnyúlt egy szalagja...

Ezúttal biciklizést tanácsoltak neki, Fábry azonban a szentendrei kerékpárúton összeütközött egy kislánnyal. Ráesett a kormányra, melynek következtében estére komoly lélegzetvételi nehézségek gyötörték. Az orvosnál kiderült: két bordája eltörött.

Fábry azonban nem szeretett volna lemondani a már leszervezett evezőtúrát, elment rá, de végig fájdalomcsillapítót szedett. Amire aztán alkoholt ivott. Hazatérve már lábra állni is alig tudott...

Úgy vélte, a csalánnal veretéssel talán segít magán, de sikerült arcon is csapnia magát, a válla pedig felhólyagosodott. A showman ekkor úgy döntött: ideje meglátogatnia a strandot.

Sajnos ismét biciklire ült, és kitalálta, hogy útközben megnézi a Duna apadását is. Csakhogy a víz annyit apadt, hogy úgy tűnt, át tud hajtani egy szakaszon, az út levágása érdekében. Megfeledkezett az árokról - a kerékpár elsüllyedt alóla, ő pedig nyakig vizes lett...

"Fábry nem féltékeny ránk!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.