A bukott sztár vezeti a VV4-et

Botrány: suttyomban kibékült Stohllal az RTL

Aki utoljára nevet: Stohl András hiába okozott balesetet részegen és kábítószeres állapotban, a negyedik szériájához érkezett, leporolt valóságshowt - igaz, harmadmagával - mégiscsak ő vezetheti.

2010.11.21 08:29ma.hu

Hiába határolódott el az RTL Klub az általa okozott baleset után szinte azonnal a bukott sztártól, hiába lobogtatták a való villa Etikai kódexét, az első botrányos momentumra csak eddig kellett várni: Stohl András Lilu és Sebestyén Balázs állandó műsorvezető-társa lesz.

Tessék kifújni a levegőt. Addig is itt egy kép:


"Mi is olvastunk sajtóhíreket azzal kapcsolatban, hogy ki lesz a Való Világ műsorvezetője, de mi magunk erről soha nem nyilatkoztunk. Nézőink a műsor első adásából tudhatják majd meg, ki vezeti a Való Világ-ot" - nyilatkozta Kolosi Péter programigazgató, és bizony megtudtuk. Korábban Sebestyén Balázs haknizta végig a médiát a hírrel, miszerint ő lesz a reality házigazdája, sőt, a sajtó ő maga vezette körül a villában.

Csúsztatás ez is, mert a Széf műsorvezetője valóban benn marad a pikszisben, de csupán a hétköznapok során látható majd a képernyőn. A többi megmarad Stohlnak.

Mint azt korábban megírtuk: a balesete után közleményben tudatta a rendőrség, hogy közepesen ittas állapotban vezetett a színész, majd a vérből kábítószer is előkerült.

Mindennek ellenére már júniusban arról pletykálkodtak egyesek, hogy Stohl neve túl nagy veszteség lenne az RTL Klub számára, ám ezt a csatorna gyorsan meg is cáfolta.  A színész kénytelen volt megválni továbbá Bordás őrnagytól, a Tűzvonalban című sorozatban játszott karakterétől is, valamint lemondott az X-Faktor műsorvezetői posztjától is.

Show must go on: tegnap megtörtént a beszavazás, az első villalakó Alekosz lesz. És etikai kódex ide vagy oda, Benkő Dániel már tegnap farkat villantott. Mi pedig megmutatjuk azt a számot, amivel az RTL újra felfuttatni készül egy lehetséges börtönbüntetése előtt álló celebet:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.