Nem kérte, mégis megkapta a ValóVilágot

Stohl-ügy: Az RTL Klub csak behódolt a köz akaratának?

Szombat estig titok volt, ki vezeti a negyedik ValóVilágot, bár tudni lehetett, hogy az egyik házigazda Sebestyén Balázs lesz. A bomba pedig robbant: Stohl hiába mondott le róla, mégis megkapta. Az RTL Klub beszámolója.

2010.11.22 06:29RTL Klub, fotó: Bársony Bence

Hosszas találgatás után szombat este kiderült, hogy Sebestyén Balázs mellett Stohl András és Lilu lesznek a ValóVilág4 házigazdái. Buci és Balázs felváltva vezetik majd a showkat Lilu oldalán.

Stohl a Manhatten együttes „Rossz vagyok, de használható” című dalával nyitotta stílusosan a műsort.

Stohl alkalmazása az RTL Klub számára sem volt sokáig egyértelmű: „Nagyon sokat gondolkodtunk rajta, hogy mit tegyünk. Végül egy közvéleménykutatás döntött. Azt a kérdést szegeztük az embereknek, hogy mit szólnának, ha Stohl András vezetné a VV4-et. Egyértelmű volt az eredmény.” - magyarázta Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

A műsorvezetők: Balázs, Lilu - és Stohl András


A Tárki kutatásából kiderül, hogy minél valószínűbb, hogy valaki nézne egy következő valóság-show-t, annál határozottabban pártolná, hogy annak Stohl András legyen a műsorvezetője. A biztos nézők háromnegyede határozottan pártolná Stohl András műsorvezetőként való alkalmazását, és további 16%-uk is inkább az „igen” felé hajlik - tehát 88%-uk szívesen fogadná.

A valószínű nézők közel háromnegyede is határozottan, vagy „inkább” szívesen látná, és - hasonlóan a biztos nézőkhöz - körükben is csak 11% a határozott ellenzők aránya.

Tisztában vagyunk azzal, hogy eljárás folyik András ellen. Ugyanúgy, mint bármely más állampolgár esetében, az ő ügyét sem befolyásolja, hogy hol dolgozik éppen. Megeshet, hogy a műsor közben letöltendő szabadságvesztésre ítélik. Ezzel is mindannyian tisztában vagyunk” - tette hozzá a programigazgató.

Stohl András hálás a csatornának a felkérésért, hogy az egyik legnagyobb produkciójukban számítanak rá. „Már csak azért is, mert a ValóVilág meghatározó állomása a televíziós pályafutásomnak. Hogy az életem tovább tudjon haladni, nagyon nagy segítség, hogy dolgozhatok. Aki eddig szeretett, remélem, hogy majd örömmel lát, aki pedig gyűlöl, talán megenyhül, ha jól végzem a munkám." - mondta el a műsorvezető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.