"Gyere, Oli, üss meg, és mindketten hazamehetünk!"

Hoppá: Ütött, ezért repült Zsuzsi a Való Világból!

Sosem fordult elő korábban, hogy egy Való Világ-játékost verekedés miatt tanácsoltak volna el - Zsuzsival ez most megtörtént, kirúgták a villából, mert a vita hevében palackot vágott Olivér fejéhez.

2010.12.21 08:29ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Nem történt még meg a Való Világ történetében, hogy vita közben egymásnak ugrott volna két villalakó, ám ez most, Olivér és Zsuzsi között csak egy hajszálon múlott. Pofon éppcsak nem csattant el, a feldühődött lány azonban naranccsal dobálta meg, és üdítős palackot vágott Olivér fejéhez.

A fiú direkt idegesítette fel Zsuzsit, nem tudta ugyanis tolerálni, hogy gyengéd szálak fűzik őt Leonidaszhoz. Amikor Zsuzsi és Leonidasz zavarta az alvását beszélgetésével, Olivérnél elszakadt a szál. Beolvasott Zsuzsinak, aki azt ordította: "Gyere, Oli, üss meg, és mindketten hazamehetünk!"

Zsuzsi távozása a villából - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Sebestyén Balázs műsorvezető másnap közölte, hogy Zsuzsinak távoznia kell a villából, hiszen megszegte a szabályt, miszerint nem veszélyeztetheti mások testi épségét. Zsuzsi zavartan csak annyit mondott, örül, hogy hazamehet - adta hírül a Napi Ász.

Sokaknak fog azonban hiányozni a tűzrőlpattant szereplő, hiszen számos alkalommal okozott pikáns pillanatokat a villában. Zsuzsi csókokkal halmozta el és legutóbb a férfiasságát is fogdosta Leonidasznak, korábban pedig emlékezetes volt orális szex-bemutatója egy análvibrátorral.

Az interneten is megtalálható kisfilmek közül annak volt a legnagyobb a nézettsége, melyen a feketehajú bombázó orális szexet oktatja Zsófinak. Ugyancsak ő volt az, aki éjszakai meztelenkedésével felhívta magára a figyelmet.

A kukkolók az efféle jelenetekre kíváncsiak, mindenkit a meztelen emberek érdekelnek és az, ki fog ágyba bújni egymással. Korábban egy néző azt nyilatkozta, ez sokkal jobb a pornónál, hiszen mivel minden nap látják a szereplőket a képernyőn, közelebb kerülnek hozzájuk, és már kezdi őket érdekelni a sorsuk.

A nézők pedig általában arra szavaznak, aki a legtöbb intim percét tárja a nyilvánosság elé. Gondoljunk csak a korábban a Big Brother-t megnyerő BB Évire.

Bombanők tolják az RTL Klub szekerét?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.