Béres Anett a közös vécét okolta

Ronda gombafertőzés terjed a Való-villában

Közös vécé és jakuzzi - úgy tűnik, megvan az eredménye. Egyik villalakó lány gombafertőzésre kért és kapott kenőcsöt. A korábbi Való Világ-szereplő Anett szerint nem egyedi az eset.

2010.12.14 14:29ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Nem az első eset a villa történetében, hogy nőgyógyászati probléma miatt gyógyszert kell hozni vagy orvoshoz kell vinni egy villalakót.

Ezúttal gombafertőzésre kapott kenőcsöt egyik lány. Korábban VV Anett beszámolt arról, hogy amikor ők laktak a villában, velük is előfordult ilyesmi, melynek oka valószínűleg a közös vécé- és jakuzzihasználat volt.

A lányok elsősorban emiatt, a fiúk pedig bőrbetegségtől szenvedtek, és a problémák elmúltak, amikor elhagyták a villát. A fertőzések tehát remekül terjedtek az összezártságban, a közös mosdók sem könnyítettek a helyzeten - adta hírül a Napi Ász.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

A Való Világ negyedik részét eddig igen sok kritika érte. A valóságshow hét év után jelentkezett a negyedik szériával. Az előkészületek arra utaltak, hogy visszafogottabb műsort láthatunk, hiszen a show-nak számos új szabálynak kellett megfelelnie.

Végül azonban a késő esti műsorsávba került Való Világ az eddigi legbotrányosabbnak ígérkezik. A kezdetben beköltözött sztárok közül Benkő Dániel lantművész az első adandó alkalommal meztelenre vetkőzött a többiek előtt, a show készítőinek arra sem volt idejük, hogy gyorsan kitakarják a "kényes" részt.

A villa lakói számának bővülésével aztán a kínos jelenetek is megszaporodtak, sőt, az is kiderült, hogy nem egy szereplőnek lenne mit titkolnia a múltjából.

Nemrég nagy felbolydulást keltett a korábban favoritnak számító Olivér, aki igen csúnya szavakkal illette Évát, közölte vele, hogy "Te egy igazi f...szcibáló, f...ssz...pó r...banc vagy, aki arra vár, hogy jól megb...sszák!"

Kijelentésén a korábbi villalakók is megbotránkoztak. Milo szerint - aki a Való Világ 3-at megnyerte - ilyen szavak nem hangozhatnak el egy nővel szemben, és azt jósolta, hogy Olivér népszerűsége gyorsan csökkenni fog.

A Való Világ összevisszaságai!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.