"Férfi így egy nővel nem beszélhet!"

Olivér szerint Éva f..ssz...pó ribanc - Elvágta magát a villalakó?

Eddig favorit volt, de mostantól nem sok rajongóra számíthat a Való Világ Olivére - vélekedik a VV3 nyertese, Milo, aki teljesen kiakadt a férfi villabeli viselkedésén Évával szemben.

2010.12.10 16:29ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ordenáré szavakkal illette Évát a Való Világ tetovált macsója, Olivér: "Te egy igazi f...szcibáló, f...ssz...pó r...banc vagy, aki arra vár, hogy jól megb...sszák!" - kiabálta.

A szerdai adásban vita ütötte fel a fejét, miután az új lakó, Jerzy a villa szabályainak megfelelően nem akart külvilági információt megosztani a fiúval. A szőkeség az otromba szavak hallatán is csak mosolygott, tovább feszítve ezzel Olivér idegeit. Lehetséges, hogy elvágta magát a macsó?

A Való Világ 3 nyertese, Milo felháborodott a történteken, véleménye szerint így férfi egy nővel nem beszélhet, és lehet, hogy maga ellen hangolta rajongóit.

Számára eddig Olivér volt a favorit, hasonló csínytevéseket követett el a villában, mint egykor ő, de mostani viselkedése elfogadhatatlan a számára - fogalmazott Milo, aki szerint túl korán törtek ki az indulatok, így jó kérdés, mi várható még a továbbiakban - írja a Napi Ász.

Olivér - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ahogyan arra számítani lehetett, nem kevés meglepetéssel szolgál a hét év után újraindult Való Világ. A negyedszerre képernyőre kerülő reality-ben már jó pár nappal ezelőtt kiverte a biztosítékot, amikor a villában vendégeskedő Benkő Dániel pucér férfiassága kivillant.

A dolog már csak azért is felhördülést okozott, mert minden eddiginél szigorúbb erkölcsi és etikai szabályokat követelt meg az RTL Klubtól a médiahatóság, amikor a show-t elindították.

Az RTL Klub elfogadta a feltételt: a szereplők aláírták a szerződést, hogy tisztességesen fognak viselkedni, nem lesznek a képernyőn mellek, fenekek, csupán ahol ez feltétlenül szükséges, és legfeljebb az éjszakai összefoglalókban lehet azokat bemutatni.

A kényes részeket a csatorna kitakarta, bár Benkőnél egy picit elkéstek - a múltkoriban is sor került azonban egy erotikus jelenetre, amikor Szandika pucér melleit rázta Alekosz ölében sztriptíztánc közben.

Később az a kérés verte ki a biztosítékot, hogy a villalakók azt a feladatot kapták, igyanak annyi tejet, amennyit csak tudnak - a végén már kis vödrökkel járkáltak, hogy abba ürítsék, amit a gyomruk már nem bír el. Egyik társukra pedig felváltva nyitottak rá a vécén, mert hosszú ideje nem tudott elszakadni attól.

Agyonveri a TV2 a Való Világ 4-et?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.