Csak a szex és a vetkőzés adja el a show-t

Tudják dolgukat a villalakók: az orális tanítás vitte a pálmát

Nagyon úgy tűnik, hogy csak az intim jelenetekkel lehet eladni a Való Világ negyedik szériáját - A legtöbben arra kattintanak, melyen Zsuzsi orális szexet oktat, vagy éjjel meztelenkedik.

2010.12.15 08:35ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Úgy tűnik, hamar rájött egyik-másik villalakó, milyen elvárásokat támasztanak velük szemben a nézők. Az interneten is fenn levő videók megtekintését nézve a legnézettebb az a kisfilm, melyen Zsuzsi az orális szexet oktatja Zsófinak egy análvibrátorral, illetve az, amikor ugyancsak ő éjszaka meztelenkedik.

Egy neve elhallgatását kérő kukkoló azt mondta, mindenkit az érdekel, hogy meztelen embereket kukkolhasson, illetve, hogy végre lefeküdjenek egymással.

Sokkal jobb, mint a pornó, mert azáltal, hogy minden este nézhetik őket, közelebb kerülnek a nézőkhöz, az egésznek bensőségessé válik a hangulata. Pontos recept van arra, kire szavaznak leginkább a nézők: az kapja a legtöbb szavazatot, akit minél több intim helyzetben láthatnak - írja a Napi Ász.

Zsuzsi a beszavazóshow-ban - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Tény, hogy évekkel korábban a Big Brother Évije vitte a főnyereményt a konkurens csatorna valóságshow-jában is, aki nem szégyellte megmutatni a testét, és mindenki szeme láttára szeretkezett a paplan alatt Renátóval, a csapattársával.

A meztelenkedés nem, ellenben a közös vécé- és jakuzzihasználat már okoz gondokat a Való Világ villában, hiszen a minap kiderült, hogy egyik lakó kért gombafertőzés elleni kenőcsöt. Orvoshoz kellett vinni a lányt.

Béres Anett, aki egyik korábbi szériában volt a villa lakója, elárulta, náluk is fordult elő ilyesmi, a lányokat gombafertőzés, a fiúkat bőrbetegség gyötörte, melyek azonnal elmúltak, amikor a villából távoztak.

A Való Világ 4-ben egyébként már ez elején voltak pikáns részletek.

Benkő Dániel
lantművész az első adandó alkalommal megmutatta pucér férfiasságát a kamerák előtt, Olivér pedig ronda szavakkal illette csapattársát, Évát. Úgy fogalmazott: "Te egy igazi f...szcibáló, f...ssz...pó r...banc vagy, aki arra vár, hogy jól megb...sszák!"

A kijelentésen a korábbi VV-győztes Milo is elhűlt, szerinte így nem szabad beszélnie egy férfinak egy nővel.

Plasztik Szandika megmentette a Való Világot

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.