A nézők imádják, a villában utálják

Való Világ: A lakók szabadulnának Olivértől

Besokalltak a villalakók az állandóan taktikázó Olivértől, ezért a hétfő esti kiválasztáson a "vagány" lakóra került a zöld kendő.

2010.12.28 15:29ma.hu / Való Világ

A második kiválasztás során a villalakók többsége Olivért jelölte meg. Zsófi, Kristóf, Gina és Laci szavazott a Villa mókamesterére, akit nem lepett meg a döntés.

Valószínűleg a nézők is számíthattak erre, noha a nem hivatalos közvélemény-kutatások szerint még mindig Olivér az egyik nagy kedvenc, ám mindenki jól tudja, hogy igencsak aktív szerepe volt abban, hogy a Való Világ több éves története alatt első ízben ki kellett zárni valakit a versenyből.

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


A fiú egy hete provokálni kezdte Zsuzsit, ám nem vette észre, hol lőtt túl a célon, a lánynál pedig annyira elszakadt a cérna, hogy előbb az étkezőasztalról kapkodott fel minden keze ügyébe akadó dolgot, később viszont egy üveget vágott hozzá, megszegve ezzel az egyik fontos szabályt.

Az RTL Klub ezért úgy döntött, nem kockáztathatják senki testi épségét, a Bombanőt tehát még aznap este hazaküldték. A lakókat - akik mit sem tudnak a nézők reakcióiról és a népszerűségi adatokról - érthető módon kiakasztotta az eset, ezért szinte borítékolni lehetett, hogy a következő kiválasztáson Olivér kerül veszélybe.

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Az első kiválasztáson a lakók még Évától, a Törtetőtől szabadultak volna, ám miután ő került ki győztesen a Leonidásszal vívott párbajból, most biztonságban érezhette magát. Igaz, a visszatérés nem ment zökkenőmentesen, mert a lakók azt remélték, a nézők Leonidászt küldik vissza a villába, ami tovább fokozta a közte és a többi lakó közt feszülő ellentétet.

Noha többeknek elegük van már a villa-létből, egyelőre mégis Olivér áll a legközelebb a távozáshoz, de az izgalmat fokozza az a tény, hogy ezúttal mindössze két napja van dönteni a Vagánynak, kivel méri össze népszerűségét.

Ha a villa lakóinak véleményét veszi figyelembe, akkor a második legtöbb jelölést kapott Ildikót viheti párbajra, de egyelőre rejtély, végül milyen megfontolás alapján fog választani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.