Mégsem bevállalósak a valóságshow-sok?

Hol marad a botrány a ValóVilágból?!

"Fenekem a címlapon" - szól a ValóVilág szignálja, de nagyon úgy tűnik, a korábban botrányokkal tarkított valóságshow 4. szériájában nem akarnak előkerülni azok a fenekek.

2010.11.30 15:29ma.hu / Napi Ász

Miközben több százezer forintos bírságra számíthat az RTL Klub a ValóVilág előshowja miatt, melyben Benkő Dániel a kameráktól cseppet sem zavartatva magát ledobta az alsónadrágját, a tényleges versenyzőkben nyoma sincs a korábban hangoztatott bevállalósságnak.

Bár a show erkölcsi szintjére fokozottan figyelő médiahatóság is felhívta a figyelmet, hogy a műsorral kapcsolatban a korábbiaknál szigorúbb etikai szabályozást és a közvetítésekben kiemelt fegyelmet vár el, egyelőre a szigor feleslegesnek tűnik.

Alekosz törülközővel takarja magát (Fotó: rtlmost.hu)


A lakók ugyanis a válogatókon mutatott vagánysággal szemben kifejezetten szégyenlősnek látszanak, olyannyira, hogy még a vécézés, a fürdés, de még az öltözködés is komoly problémákat okoz számukra.

Persze ezt okozhatja az új helyzet miatti feszélyezettség is, a kamerák jelenléte még idegen számukra, és a beköltözés utáni első napokban erőteljesen tudatában vannak annak, hogy itt milliók nézik minden mozdulatukat. A korábbi „bentlakásos” valóságshow-k tapasztalatai alapján ez előbb-utóbb el fog múlni, már természetessé válik a több tucatnyi rájuk szegeződő elektronikus szem, de mint a Napi Ász írja, addigra komoly egészségügyi problémákat is okozhat a gátlásosság.

Az egyik villalakó, Éva például máris anyagcsere-problémákkal küzd, Olivérnek pedig a szégyenérzet nemcsak az öltözködésben okoz gondokat, hanem merevedési nehézségei is adódtak.

Megoldást jelenthet viszont az egyik régi lakó, Ágica tanácsa, aki azt mondja, a természetesség a legfontosabb. A jelentkezők eleve tudták, mire vállalkoznak, úgyhogy miután már a villában vannak, kénytelenek megszokni az extrém helyzetet, mert aki nem elég erős, az hamar ki fog esni - fejtette ki a Napi Ásznak.

Nem ilyen életről álmodott a ValóVilág sztárja!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.