Kezdi kikészíteni a villalakókat a szexhiány

Való Világ - Gigi és Jerzy a kínok kínját állják ki

Négy hét telt el azóta, hogy össze vannak zárva a villalakók - egyre nehezebben bírják a bezártságot, és a szexhiány is kezdi ingerültté tenni őket.

2010.12.27 08:35ma.hu

A szexmegvonást leginkább Gigi és Jerzy viseli rosszul, akik szemmel láthatóan kínlódnak, hogy nem érhetnek egymáshoz. Jerzy-t nem zavarná, hogy kamerák előtt élik az életüket, de Gigi nem szeretne ennyire kitárulkozni ország-világ előtt.

Azt ugyanakkor tudja: kettejük közt Jerzy-vel több van, mint testi vonzalom. Egymásnak esni ráérnek viszont akkor, ha kiszavazták őket. Minap mégis elszakadt a cérna náluk, heves csókcsatába bocsátkoztak, de szex nem volt. Olivér szinte fizikai fájdalmakat él át, amiért nem elégítheti ki testi vágyait. Ő ráadásul kint hagyta a barátnőjét.

Molnár Tamás
szexuálpszichológus szerint szex nélkül átlagosan 15 órát lehet kibírni, ebbe a kategóriába tartozik, ha már álmainkban jelenik meg a szex, vagy egy adott tárgytól indul be a szexuális fantázia. A férfiak sokkal nehezebben viselik a helyzetet. Nőknél egyénfüggő. A szexhiány mindenesetre sok esetben vált ki feszültséget, ingerültséget, ez a villalakókon jól látható - adta hírül a Napi Ász.

Gigi és Jerzy szenvednek egymás érintése nélkül - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Az már korábban kiderült, hogy a Való Világ villában az a legnépszerűbb, aki a legtöbb intim percét tárja a nézők elé.

Eddig Zsuzsi volt az, aki úgymond "tudta a dolgát", hiszen az egyik legtöbbet nézett kisfilm a villalakókról az volt, ahol ő az orális szex fortélyaiba vezeti be Zsófit, egy análvibrátoron bemutatva, hogy kell jól csinálni.

Szintén sokat nézett jelenet volt Zsuzsi éjszakai meztelenkedése. A lányt azonban nemrég kizárták a show-ból, ugyanis egy vita hevében üdítős palackot vágott Olivérhez, és naranccsal dobálta meg a fiút. Csoda, hogy pofon nem csattant el.

A történtek után Zsuzsinak távoznia kellett a villából, mert megszegte a szabályokat, miszerint nem veszélyeztetheti mások testi épségét. Sokan sajnálhatják, hogy kiesett, hiszen bőven adott látnivalót a nézőknek.

Egy kukkoló egyébként elárulta, mindenkit az érdekel, hogy meztelen embereket kukkolhasson, illetve, hogy végre lefeküdjenek egymással.

Mivel a szereplőket naponta látják a tévében, kicsit bensőségesebb kapcsolat alakul ki velük, közelebb kerülnek a nézőkhöz, és azokat fokozottan érdekelni kezdi a sorsuk. Általában arra szavaznak legtöbben, akit a legtöbb intim jelenetben látnak.

Végre! Elcsattant az első csók VV Gigi és Jerzy között

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.